Povezane vesti
"Vizionarka" Melanija Tramp kaže da je "usamljena na vrhu"
B92 pre 1 dan
Melanija Tramp, u govoru povodom Meseca ženske istorije, govorila je o svom "usamljenom životu predsednikove supruge", predstavljajući se kao "usamljena vizionarka koja gradi carstvo kreativnih poduhvata". "Kao vizionarka znam da uspeh ne dolazi preko… »
"Ja kao vizionarka" Inspirativni govor Melanije Tramp na koji je i Donald reagovao: "Mislim da je prevelika za Belu kuću"
Kurir pre 1 dan
Prva dama SAD Melanija Tramp pohvalila je sopstvena dostignuća tokom događaja povodom Women's History Month u Beloj kući, nazvavši sebe „vizionarkom“. Govoreći u četvrtak, 12. marta, dok je njen suprug, predsednik Donald Tramp, posmatrao iz publike… »
Vesti dana »
Iran zapretio da će likvidirati Netanjahua! "Nastavićemo da ga pratimo i ubićemo ga", Tramp pozvao ove zemlje na akciju u Ormuskom moreuzu! (foto/video)
Kurir pre 12 minutajoš 29 povezanih
Dveri: Rešenje za Zakon o strancima nije pobeda već poraz Srbije, izdajnička politika vlasti
Beta pre 7 minutajoš 21 povezana
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 16. do 22. marta)
Pressek pre 2 satajoš 20 povezanih
Shvatate li sada koliko je teško dostići nivo Novaka i velike trojke?! Alkarazov niz pobeda okončan već u martu, Siner razbio Zvereva!
Hot sport pre 42 minutajoš 21 povezana