Povezane vesti
Bivša snajka Ivice Dačića otkrila u kakvom je odnosu sa Viktorom Živojinovićem: "Više puta sam bila kod njega"
Mondo pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić, o kojoj se prethodnih godina mnogo govorilo zbog veze sa Luka Dačić, sinom političara Ivica Dačić, sada je govorila o svom druženju sa Viktor Živojinović. Kako je otkrila, više puta je boravila u domu Breninog sina, naglašavajući… »
"Više puta sam bila kod Viktora..." Bivša Dačićeva snajka progovorila o Breninom sinu, Milica Jokić otvorila dušu: Mama bi mi…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić, o kojoj se dosta pričalo i pisalo zbog veze sa sinom političara Ivice Dačića, Lukom, progovorila je o druženjima sa Viktorom Živojinovićem. Ne krije da je više puta bila kod Breninog sina u kući, a ističe da se poznaju dugo… »
Vesti dana »
Policija upala u narko-laboratoriju: U Subotici otkriveno 180 stabljika marihuane kanabisa
Dnevnik pre 10 minutajoš 38 povezanih
Aragči: Ne vidim nijedan razlog zašto bismo razgovarali sa Amerikancima, nastavićemo da se branimo
Danas pre 25 minutajoš 30 povezanih
Teheran zapretio da će ubiti Netanjahua dok se rat širi na region Zaliva
IndeksOnline pre 1 satjoš 36 povezanih
Ubijeni ajatolah nije hteo da ga nasledi sin? Isplivala otkrića američkih obaveštajaca: "Mislio je da nije naročito bistar"
Blic pre 50 minutajoš 47 povezanih