Povezane vesti
Šta sve Srbi neće smisliti samo da kaznu ne plate
Pravda pre 1 sat
Jedan vozač iz Kruševca tvrdi da je kažnjen u saobraćaju - iako, kako kaže, tokom vožnje nije koristio mobilni telefon već je samo pevušio u automobilu. Svoju priču podelio je na društvenoj mreži Threads, gde je naveo da ga je saobraćajna policija… »
Srbin "popio" kaznu zbog navike koju imaju mnogi vozači: Nije ni znao da je kažnjivo, našao se u čudu
Mondo pre 7 sati
"Nisam znao da ne sme da se peva u vozilu jer mi je policajac rekao da ne može da sanja da li pevam ili pričam na telefon", oglasio se jedan Kruševljanin kome je saobraćajni policajac napisao kaznu zbog upotrebe mobilnog telefona tokom vožnje. Kako piše… »
Srbin kaže da je pevao u kolima, ali je policajcima to izgledalo drugačije, epilog - "popio" je kaznu od 10.000 dinara
Blic pre 9 sati
Na kazni jasno piše da je vozio i koristio mobilni telefon bez "hands free" uređaja. Zakon jasno zabranjuje upotrebu telefona rukom, kao i preglasnu muziku ili sve što ometa pažnju vozača "Nisam znao da ne sme da se peva u vozilu jer mi je policajac… »
Vesti dana »
Zborovi organizuju Beogradski marš dug 39 kilometara, u Borči odali poštu poginulima u padu nadstrešnice
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD bombardovale iransko ostrvo Harg; Mediji: Pogođena američka ambasada u Bagdadu
RTV pre 17 minutajoš 51 povezana
Kalas: Novi momentum za dijalog Beograda i Prištine, spremna sam da uskoro budem domaćin sastanka na visokom nivou
Insajder pre 3 satajoš 27 povezanih
Simić: Sporazum koji je postignut o Zakonu o strancima znači da neće biti progona Srba
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane