Povezane vesti
Džejla Ramović prvi put o sukobu sa Aleksandrom Mladenović: Evo da li joj je nešto zamerila
Nova pre 1 dan
Zvezda Granda Džejla Ramović održala je prvi nastup u Beogradu nakon skandala i okršaja sa Aleksandrom Mladenović u Amidži šou. Ramovićeva je otkrila da se kod nje ništa nije promenilo posle skandala i da zbog toga joj nije skočila cena u Beogradu. -… »
"Primetila sam svašta, ali mi je drago da..." Džejla Ramović prvi put o skandalu sa Mladenovićkom, evo šta se desilo posle…
Kurir pre 1 dan
Zvezda Granda Džejla Ramović održala je prvi nastup u Beogradu nakon skandala i okršaja sa Aleksandrom Mladenović u Amidži šou. Ramovićeva je otkrila da se kod nje ništa nije promenilo posle skandala i da joj zbog toga nije skočila cena u Beogradu. -… »
Džejla prvi put o skandalu u Amidžiju: Otkrila da li joj je skočila cena nastupa i da li se čula sa Mladenovićkom
Mondo pre 1 dan
Nakon skandala u Amidži šou u kom je došlo do peckanja sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, Džejla Ramović se sinoć pojavila u Beogradu, te je pred nastup bila raspoložena da proćaska sa okuljenim medijima. Evo šta je Džejla rekla da li se nešto… »
"Važno mi je da su ljudi shvatili" Džejla o sukobu sa Aleksandrom Mladenović: "Ne objavljuješ ono što želiš da sačuvaš"…
Blic pre 1 dan
Aleksandra je burno reagovala na Džejlin komentar, smatrajući da izlaganje privatnosti nije uvek stvar ličnog izbora Džejla je ukratko govorila i o svojim planovima za album i duet O neprijatnoj situaciji koja je nastala kada su Džejla Ramović i… »
Vesti dana »
Pronađene dve laboratorije za proizvodnju marihuane i 12 kilograma droge u Subotici (FOTO)
N1 Info pre 26 minutajoš 38 povezanih
Aragči: Ne vidim nijedan razlog zašto bismo razgovarali sa Amerikancima, nastavićemo da se branimo
Danas pre 26 minutajoš 30 povezanih
Ukrajina traži novac i tehnologiju u zamjenu za pomoć Bliskom istoku u borbi protiv dronova
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 36 povezanih
Ubijeni ajatolah nije hteo da ga nasledi sin? Isplivala otkrića američkih obaveštajaca: "Mislio je da nije naročito bistar"
Blic pre 51 minutajoš 47 povezanih