Povezane vesti
"Primetila sam svašta, ali mi je drago da..." Džejla Ramović prvi put o skandalu sa Mladenovićkom, evo šta se desilo posle…
Kurir 14.03.2026
Zvezda Granda Džejla Ramović održala je prvi nastup u Beogradu nakon skandala i okršaja sa Aleksandrom Mladenović u Amidži šou. Ramovićeva je otkrila da se kod nje ništa nije promenilo posle skandala i da joj zbog toga nije skočila cena u Beogradu. -… »
Džejla Ramović prvi put o sukobu sa Aleksandrom Mladenović: Evo da li joj je nešto zamerila
Nova 14.03.2026
Zvezda Granda Džejla Ramović održala je prvi nastup u Beogradu nakon skandala i okršaja sa Aleksandrom Mladenović u Amidži šou. Ramovićeva je otkrila da se kod nje ništa nije promenilo posle skandala i da zbog toga joj nije skočila cena u Beogradu. -… »
Džejla prvi put o skandalu u Amidžiju: Otkrila da li joj je skočila cena nastupa i da li se čula sa Mladenovićkom
Mondo 14.03.2026
Nakon skandala u Amidži šou u kom je došlo do peckanja sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, Džejla Ramović se sinoć pojavila u Beogradu, te je pred nastup bila raspoložena da proćaska sa okuljenim medijima. Evo šta je Džejla rekla da li se nešto… »
"Važno mi je da su ljudi shvatili" Džejla o sukobu sa Aleksandrom Mladenović: "Ne objavljuješ ono što želiš da sačuvaš"…
Blic 14.03.2026
Aleksandra je burno reagovala na Džejlin komentar, smatrajući da izlaganje privatnosti nije uvek stvar ličnog izbora Džejla je ukratko govorila i o svojim planovima za album i duet O neprijatnoj situaciji koja je nastala kada su Džejla Ramović i… »
Vesti dana »
Vučić u Leskovcu: Na portal „Ko si bre ti“ već stigle prijave protiv funkcionera iz Jablaničkog okruga
Rešetka pre 14 minutajoš 47 povezanih
Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija
Nedeljnik pre 2 satajoš 21 povezana
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih