Povezane vesti
"Ostavio sam mu parfem, torbicu i štap za pecanje": Poslednji trenuci Darka dok se oprašta od brata kidaju dušu
Mondo pre 1 dan
Bol i tuga u porodici Darka Lazića ne jenjavaju. Nakon što je sahranio svog brata Dragana Lazića, pevač je u krugu prijatelja i porodice podelio najteže trenutke kroz koje prolazi. Reči koje su rasplakale sve koji su ih čuli, a u kojima je podelio kako… »
"Obukao sam ga lepo, u sanduk sam stavio mikrofon, parfem"... Darko Lazić ispričao poslednje trenutke koje je proveo uz…
Kurir pre 1 dan
Bol i tuga u porodici Darka Lazića ne jenjavaju. Nakon što je sahranio svog brata Dragana Lazića, pevač je u krugu prijatelja i porodice podelio najteže trenutke kroz koje prolazi, a u kojima je otkrio kako su izgledali posednji trenuci pre nego što je… »
Vesti dana »
Milovan Drecun: EU nije ubedila Kurtija da odustane od Zakona o strancima, dogovor postignut uz pritisak Srbije
Insajder pre 1 satjoš 48 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 17 minutajoš 34 povezane
Papa Lav XIV osudio napade na škole u Iranu i apelovao na prekid vatre
Beta pre 7 minutajoš 35 povezanih
Tripl-dabl Jokića u porazu Denvera, Dončić presudio košem u završnici
RTV pre 42 minutajoš 64 povezane
Karlos Alkaraz posle prvog poraza u godini: "Da budem iskren, nikada nisam video..."
Telegraf pre 7 minutajoš 31 povezana