Povezane vesti
"Ostavio sam mu parfem, torbicu i štap za pecanje": Poslednji trenuci Darka dok se oprašta od brata kidaju dušu
Mondo 14.03.2026
Bol i tuga u porodici Darka Lazića ne jenjavaju. Nakon što je sahranio svog brata Dragana Lazića, pevač je u krugu prijatelja i porodice podelio najteže trenutke kroz koje prolazi. Reči koje su rasplakale sve koji su ih čuli, a u kojima je podelio kako… »
"Obukao sam ga lepo, u sanduk sam stavio mikrofon, parfem"... Darko Lazić ispričao poslednje trenutke koje je proveo uz…
Kurir 14.03.2026
Bol i tuga u porodici Darka Lazića ne jenjavaju. Nakon što je sahranio svog brata Dragana Lazića, pevač je u krugu prijatelja i porodice podelio najteže trenutke kroz koje prolazi, a u kojima je otkrio kako su izgledali posednji trenuci pre nego što je… »
Vesti dana »
(BLOG) Na prepunoj Slaviji održan još jedan studentski skup: U centru grada sukob policije i dela građana
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Đorđević (ZLF) o studentskom skupu na Slaviji: Sjajna atmosfera i mnogo ljudi
Serbian News Media pre 2 satajoš 71 povezana
Policija: Krivična prijava protiv maloletnika zbog oštećenja izloga i grafita protiv državnih organa na Vračaru
Insajder pre 3 satajoš 19 povezanih
Završen skup na Slaviji, studenti poručili da su njihovi zahtevi "postali zahtevi pobunjenog naroda" (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 105 povezanih