Povezane vesti
Nedosanjani san Nemanje Matića - Crvena zvezda!
Sportske.net pre 11 sati
Srpski fudbaler Nemanja Matić pričao je u opširnom intervjuu za Gazzetta dello Sport o svojim počecima i snovima koje jeste i nije ostvario. Italijanima je bilo posebno zanimljivo da prokomentariše probleme u tamošnjem fudbalu. Naše odavno znamo... No… »
Matić: Igrao sam za 75 evra, radio s ocem kao drvoseča i sanjao da budem profesionalac, ali me u Srbiji nisu hteli
Newsmax Balkans pre 13 sati
Nemanja Matić, jedan od najuspešnijih srpskih vezista i osvajač mnogih evropskih trofeja, iz male sredine stigao je do velikih klubova, kroz borbe, preokrete i trenutke koji su ga oblikovali, ali i uz jednu veliku želju koja mu je ostala neispunjena… »
Matić: U Srbiji me niko nije hteo, san mi je bio da zaigram za Crvenu zvezdu
RTV pre 13 sati
RIM - Srpski fudbaler i član Sasuola Nemanja Matić izjavio je da ga na početku karijere nijedan klub nije želeo u Srbiji i da je zbog toga igrao u Slovačkoj, a da mu je san bio da zaigra za Crvenu zvezdu. Matić (37), koji je u mlađim kategorijama igrao u… »
Matić: Srbija nema kvalitet! Politika ušla u fudbal i donela očaj
Sport klub pre 14 sati
Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić iskreno je odgovorio na pitanje italijanskih medija o tome šta se dešava sa fudbalom u njegovoj zemlji. Dotakao se i navodnog sukoba sa Sinišom Mihajlovićem, uz zanimljivu priču o "pomirenju". Spekulisalo… »
Matić: "Sanjao sam da igram za Zvezdu, u Srbiji me niko nije hteo"
Nova pre 14 sati
Gotovo da svi mladi fudbaleri u Srbiji imaju jedan san - zaigrati u dresu Crvene zvezde ili Partizana, a upravo tako je bilo i u slučaju Nemanje Matića. Čuveni srpski fudbaler taj san nikada nije uspeo da ispuni, već je svoju karijeru gradio u… »
Nemanja Matić: Sanjao sam dres Zvezde, niko me nije hteo u Srbiji
Sport klub pre 15 sati
Proslavljeni srpski fudbaler u sam vrh evropskog udbala otišao je iz Slovačke umesto iz domovine. Razlog je vrlo jednostavan - niko u njegovoj državi nije ga primetio. Nekadašnji član Benfike, Čelsija, Mančester junajteda i Rome pruža vrlo dobre partije… »
"Sanjao sam da zaigram za Zvezdu, ali...": Nemanja Matić dao intervju koji će podići prašinu
Večernje novosti pre 15 sati
NEKADAŠNjI fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Matić osvrnuo se na karijeru. ANP / ddp USA / Profimedia Govorio je nekadašnji fudbaler Benfike, Čelsija, Mančester Junajteda, Rome... O tome zašto nije ostavio ozbiljniji trag u domovini. - Otišao sam u… »
San je bio da igram za Crvenu zvezdu, Siniša me je vratio u reprezentaciju: Nemanja Matić o do sada nepoznatim detaljima!
Hot sport pre 17 sati
Intervju koji dovoljno govori o tome kako se radilo u Crvenoj zvezdi pre dolaska sadašnje uprave! Srpski fudbaler Nemanja Matić dao je opširan intervju za italijansku „Gazzettu dello Sport“, u kojem se osvrnuo na period kada je privremeno prestao da igra… »
Matić otvorio dušu: Pričao emotivno o Siniši, pa progovorio o politici u srpskom fudbalu
Nova pre 16 sati
Čuveni srpski fudbler Nemanja Matić je u intervjuu za "Gazzetta dello Sport" govorio o odnosu sa Sinišom Mihajlovićem i razlozima odsustva iz reprezentacije tokom dela kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Na pitanje o sukobu sa tadašnjim selektorom, Matić… »
"Tražio je da se izvinim, zvao me zbog Hrvatske": Matić progovorio o sukobu sa Mihajlovićem i širenju laži
Mondo pre 17 sati
Nemanja Matić još uvek igra fudbal. Ima 37 godina i igra u Seriji A za Sasuolo. Upravo je tamo dao jedan opširan intervju u kom je jedna od tema bila reprezentacija Srbije. Tačnije, svađa koju je imao sa legendarnim Sinišom Mihajlovićem i sve što se… »
"Igrao sam za 75 evra mesečno, radio sam kao drvoseča..." Nemanja Matić otvorio dušu kao nikada pre: Stavio je tačku na priče…
Kurir pre 17 sati
Nemanja Matić jedan je od najboljih srpskih fudbalera, ali daleko od toga da je do vrha stigao laganim putem. Matić sada igra za Sasuolo, a u intervjuu za čuvenu "Gazetu" govorio je o svojim počecima. - Niko me nije želeo u Srbiji, zato sam otišao u… »
Matić otkrio kako ga je Miha ubedio da se vrati u reprezentaciju: "Igramo sa Hrvatima..."
B92 pre 18 sati
Srpski fudbaler Nemanja Matić dao je opširan intervju za italijanske medije u kojem se, pored ostalog, osvrnuo na svoju karijeru, srpski fudbal, ali i čuvenu "svađu" sa Sinišom Mihajlovićem. Matića je novinar lista "Gazzetta dello sport" podsetio na taj… »
Vesti dana »
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Poslednji na tabeli tvrd orah: Novi Pazar slavio posle 0:2 u setovima
Sandžak haber pre 2 satajoš 2 povezane
Prekid negativne serije Partizana: Srđan Blagojević trijumfalno započeo drugi mandat na klupi crno-belih
Danas pre 3 satajoš 1 povezana