Povezane vesti
"Završio sam u Hitnoj kad je sa ćerkama otišla iz stana", Sale Tropiko priznao kako se stvarno rastao od Jovane
Telegraf pre 11 sati
Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, posle mnogo vremena je progovorio o razvodu od koleginice Jovane Pajić. On je rekao da je jako teško podneo trenutak kada je Jovana sa ćerkama napustila porodični stan u kojem su do tada zajedno… »
"Završio sam u hitnoj" Sale Tropiko priznao šta mu se desilo kada je Jovana otišla sa decom: Flipnuo sam, zvao sam roditelje…
Kurir pre 15 sati
Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, posle mnogo vremena je progovorio o razvodu od koleginice Jovane Pajić. On je rekao da je jako teško podneo trenutak kada je Jovana sa ćerkama napustila porodični stan u kojem su do tada zajedno… »
"Završio sam u hitnoj kada je sa decom otišla iz stana" Sale Tropiko otkrio nepoznate detalje razvoda od Jovane Pajić: "Nisam…
Blic pre 15 sati
Sale je naglasio da su on i Jovana više puta povredili jedno drugo, ali da su pokušali da spasu brak Na kraju je rekao da je sve oprošteno sa njegove strane Pevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, posle mnogo vremena je progovorio o… »
"Oprostio sam joj što me je povredila": Sale Tropiko progovorio o Jovani Pajić i razvodu
Nova pre 19 sati
Jovana Pajić i Sale Tropiko nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima. Sale je otvorio dušu i rešio da progovori o krahu ljubavi, ali i prizna da je sve ružno ostavio iza sebe. "Jovana i ja smo jedno drugo povredili u životu više puta, što je i… »
"Oprostio sam joj što me je povredila": Sale Tropiko otvorio dušu o Jovani Pajić i razvodu
Mondo pre 23 sata
Jovana Pajić i Sale Tropiko nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima. U javnosti retko govore o razvodu i problemima koje su imali tokom braka. Sale je otvorio dušu i rešio da progovori o krahu ljubavi, ali i prizna da je sve ružno ostavio iza… »
"Jovana Pajić me je povredila više puta", Sale Tropiko iskreno o njihovom rastanku: "To je sve bilo jako čudno"
Telegraf pre 24 sata
Pevačica Jovana Pajić i frontmen grupe "Tropiko bend", Aleksandar Cvetković, važio je za jedan od najskladnijih parova na estradi. Njihovom braku, međutim, pre pet godina došao je kraj, iako su na papiru i dalje supružnici i imaju dvoje dece. Iako su se… »
"Povredili smo jedno drugo više puta u životu" Sale Tropiko o Jovani Pajić i razvodu: Sve je bilo jako čudno...
Kurir pre 24 sata
Sale Tropiko i Jovana Pajić rastali su se bez skandala, pompe i prepucavanja, te je svako nastavio svojim putem. U javnosti retko govore o razvodu i problemima koje su imali tokom braka. Sale je otvorio dušu i rešio da progovori o krahu ljubavi ali i… »
"Jovana Pajić me je povredila" Sale Tropiko iskreno o razvodu: "Probali smo da damo drugu šansu, čudno se izdešavalo"
Blic pre 1 dan
Raskid je bio emotivno težak i čudan, ali su pokušali da spasu brak. Aleksandar sada ima novu emotivnu vezu i srećan je u ljubavi. Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković frontmen grupe "Tropiko bend", važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi, a… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Nastavak sukoba na Bliskom istoku: Sirene se oglasile u Izraelu i UAE, iznad Rijada oboreno deset dronova
Insajder pre 49 minutajoš 29 povezanih
Simić (Srpska lista): Izbegnut katastrofalni scenario za naš narod na KiM
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 21 povezana
Omiljena teniserka čekala Dončića posle meča: Letos su stupili u kontakt, sada su se ponovo sreli
Mondo pre 13 minutajoš 39 povezanih
Nakon hladnog jutra, pretežno sunčano i toplo vreme: Danas do 20 stepeni
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih