Povezane vesti

Vučić: Evropa krši Povelju UN na Kosovu ali hvala im što smo izbegli katastrofu za Srbe

Vučić: Evropa krši Povelju UN na Kosovu ali hvala im što smo izbegli katastrofu za Srbe

Vesti online pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom Zakona o strancima da je razgovarao sa Evropljanima i sa Srbima na AP Kosovu i Metohiji šta je za njih prihvatljivo i da je to njima „ipak olakšanje“ i najavio je da će na prelaze da ide za sedam do… »
Vučić glasno Briselu: Na KiM kršite Povelju UN, ali hvala što ste sprečili eskalaciju!

Vučić glasno Briselu: Na KiM kršite Povelju UN, ali hvala što ste sprečili eskalaciju!

Pravda pre 10 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom Zakona o strancima da je razgovarao sa Evropljanima i sa Srbima na AP Kosovu i Metohiji šta je za njih prihvatljivo i da je to njima „ipak olakšanje“ i najavio je da će na prelaze da ide za sedam do 10… »
Vučić: Nove rakete predstavićemo oko Vidovdana, prijatelji su nam Izrael i Arapi, mi prodajemo oružje njima, oni nama.

Vučić: Nove rakete predstavićemo oko Vidovdana, prijatelji su nam Izrael i Arapi, mi prodajemo oružje njima, oni nama.

Newsmax Balkans pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom kritika u pojedinim medijima da je "Srbija fabrika naoružanja Izraela" da su nam prijatelji i Izraelci i Arapi i da neće to ni da komentariše, kao i da će nove rakete Vojske Srbije biti predstavljene… »
Vučić: Izrael nama prodaje oružje, mi njima i to će se nastaviti

Pravda pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sa Izraelom odlična saradnja i dodao "oni nama prodaju oružje, mi njima prodajemo oružje i to će se nastaviti", kao i da će Srbija imati najmoderniju vojsku. - Šta sve nabavljam neću da kažem. Imamo… »
Vučić: Strateški cilj Hrvatske je slaba Srbija, zato im smetaju svi koji hoće da je zaštite

Vučić: Strateški cilj Hrvatske je slaba Srbija, zato im smetaju svi koji hoće da je zaštite

RTV pre 14 sati
SMEDEREVSKA PALANKA - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom izjava kandidatkinje za predsednika Hrvatske Ivane Kekin, da je strateški cilj Zagreba da on više ne bude predsednik Srbije, da je uvek bio cilj da Srbija bude slaba i dodao da… »
Vučić: Izrael nama prodaje oružje, mi njima, i to će se nastaviti

Vučić: Izrael nama prodaje oružje, mi njima, i to će se nastaviti

Nedeljnik pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa Izrelom odlična saradnja i dodao „oni nama prodaju oružje, mi njima prodajemo oružje, i to će se nastaviti“, kao i da će Srbija imati najmoderniju vojsku. „Šta sve nabavljam neću da kažem… »
Vučić: Srbija i Izrael imaju odličnu saradnju u trgovini oružjem

Vučić: Srbija i Izrael imaju odličnu saradnju u trgovini oružjem

Radio 021 pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa Izraelom odlična saradnja i dodao "oni nama prodaju oružje, mi njima prodajemo oružje i to će se nastaviti", kao i da će Srbija imati najmoderniju vojsku. "Šta sve nabavljam neću da kažem… »

Beta pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa Izraelom odlična saradnja i dodao "oni nama prodaju oružje mi njima prodajemo oružje i to će se nastaviti", kao i da će Srbija imati najmoderniju vojsku. "Šta sve nabavljam neću da kažem. Imamo… »
Predsednik Srbije na odustaje: Izrael nama prodaje oružje, mi njima i to će se nastaviti

Predsednik Srbije na odustaje: Izrael nama prodaje oružje, mi njima i to će se nastaviti

Danas pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa Izrelom odlična saradnja i dodao „oni nama prodaju oružje mi njima prodajemo oružje i to će se nastaviti“, kao i da će Srbija imati najmoderniju vojsku. „Šta sve nabavljam neću da kažem. Imamo… »

Serbian News Media pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sa Izraelom odlična saradnja i dodao „oni nama prodaju oružje mi njima prodajemo oružje i to će se nastaviti“, kao i da će Srbija imati najmoderniju vojsku. „Šta sve nabavljam neću da kažem. Imamo… »

Radio sto plus pre 14 sati
“Šta sve nabavljam neću da kažem. Imamo sisteme za koje ljudi ne misle da imamo i tek će da nabavljamo. Neće me niko zaustaviti po tom pitanju, moj je posao da zaštitim ovu zemlju. Mi nikog nećemo da napadnemo”, rekao je Vučić u mestu Mramorac, obilazeći… »

Vesti dana »