Povezane vesti
Snežana Đurišić iskreno o plastičnoj hirurgiji, objavila fotku posle intervencije: Ne krije šta je menjala na sebi
Mondo pre 2 sata
Pevačica Snežana Đurišić, poznata po svojoj eleganciji i mladolikom izgledu, konačno je odlučila da stavi tačku na glasine o estetskim zahvatima. U iskrenom razgovoru otkrila je šta zaista stoji iza njenog negovanog izgleda i kako balansira između… »
"Dugo sam to htela da sredim" Snežana Đurišić progovorila o plastičnim operacijama: Evo šta je uradila na sebi, imala…
Blic pre 3 sata
Priznala je da je jedina korekcija koju je uradila uklanjanje podočnjaka Naglasila je važnost dobre nege, ishrane i genetike za mladolik izgled Pevačica Snežana Đurišić, poznata po svojoj eleganciji i mladolikom izgledu, konačno je odlučila da stavi… »
"Dugo sam to htela da sredim", Snežana Đurišić iskreno o estetskim zahvatima: "Ne želim da menjam lični opis"
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Snežana Đurišić, poznata po mladolikom izgledu, progovorila o estetskim zahvatima i otkrila šta zaista stoji iza njenog negovanog izgleda. U iskrenom razgovoru priznala je da nije pristalica drastičnih promena, već da veruje u umerenost, dobru… »
Snežana Đurišić otkrila koje je sve estetske korekcije radila na licu: To mi je smetalo, odlučila sam da ih uklonim! Plaši se…
Kurir pre 12 sati
Snežana Đurišić, već godinama važi za damu koja je simbol elegancije i prirodne lepote. Iako se u medijima često spekulisalo da se podvrgnula brojnim estetskim korekcijama, pevačica je sada odlučila da razjasni sve te glasine i otkrije pravu istinu o… »
Vesti dana »
Rat besni na Bliskom istoku: Izvršen napad dronovima na naftni terminal u Emiratima, SAD bombardovale iransko ostrvo Harg
Večernje novosti pre 1 satjoš 62 povezane
Fudbal: Uspešan debi Save Pavićevića – Spartak slavio u Nišu
Subotica.com pre 28 minutajoš 30 povezanih
Kurti: „Primena zakona o strancima uz blisku saradnju sa Sorensenom i lokalnim Srbima“
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih