Povezane vesti
I Vučić u kampanji za lokalne izbore: Obećava od puteva do novca za crkvu, tvrdi da je on gradio puteve
N1 Info pre 1 sat
U kampanji i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. S tim što je on u poziciji da obećava puteve, poslove, investicije, pa i novac za crkvu. U Smederevskoj Palanci su ga dočekali brojni građani, kao i bazar sa domaćim proizvodima. Vučić je rekao u da… »
Vučić: U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan
Glas Šumadije pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Vučić: „U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan“
Serbian News Media pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. „Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Vučić o studentima u Smederevskoj Palanci: Oni su vam zatvarali fabrike i nisu obnavljali puteve
Nova pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje "jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi "nesrećan i nezadovoljan". "Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Vučić: U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan
Nedeljnik pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. „Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Gde predsednik Srbije očekuje jednu od najubedljivijih pobeda?
Danas pre 7 sati
Vesti dana »
Beogradski marš od 39 kilometara, u organizaciji zborova, završen na Studentskom trgu
Beta pre 7 minutajoš 20 povezanih
Ko će (još) poslati brodove u Ormuski moreuz: Tramp se nada odgovoru bar 5 zemalja, Teheran upozorava SAD da „prizivaju nevolje“
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
Uhapšen muškarac osumnjičen da je vređao i napao aktiviste političke stranke u Mirijevu
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih