Povezane vesti

I Vučić u kampanji za lokalne izbore: Obećava od puteva do novca za crkvu, tvrdi da je on gradio puteve

I Vučić u kampanji za lokalne izbore: Obećava od puteva do novca za crkvu, tvrdi da je on gradio puteve

N1 Info pre 1 sat
U kampanji i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. S tim što je on u poziciji da obećava puteve, poslove, investicije, pa i novac za crkvu. U Smederevskoj Palanci su ga dočekali brojni građani, kao i bazar sa domaćim proizvodima. Vučić je rekao u da… »
Vučić: U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan

Vučić: U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan

Glas Šumadije pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Vučić: „U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan“

Vučić: „U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan“

Serbian News Media pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. „Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Vučić o studentima u Smederevskoj Palanci: Oni su vam zatvarali fabrike i nisu obnavljali puteve

Vučić o studentima u Smederevskoj Palanci: Oni su vam zatvarali fabrike i nisu obnavljali puteve

Nova pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje "jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi "nesrećan i nezadovoljan". "Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »

Nedeljnik pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. „Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Gde predsednik Srbije očekuje jednu od najubedljivijih pobeda?

Gde predsednik Srbije očekuje jednu od najubedljivijih pobeda?

Danas pre 7 sati

Vesti dana »