Povezane vesti
I Vučić u kampanji za lokalne izbore: Tvrdi da je on gradio puteve, obećava novac za crkvu
N1 Info pre 26 dana
U kampanji i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. S tim što je on u poziciji da obećava puteve, poslove, investicije, pa i novac za crkvu. U Smederevskoj Palanci su ga dočekali brojni građani, kao i bazar sa domaćim proizvodima. Vučić je rekao u da… »
Vučić: U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan
Glas Šumadije pre 26 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Vučić: „U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan“
Serbian News Media pre 26 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. „Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Vučić o studentima u Smederevskoj Palanci: Oni su vam zatvarali fabrike i nisu obnavljali puteve
Nova pre 26 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje "jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi "nesrećan i nezadovoljan". "Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Vučić: U Smederevskoj Palanci očekujem jednu od najubedljivih pobeda, inače ću biti nesrećan
Nedeljnik pre 26 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Smederevskoj Palanci očekuje „jednu od najubedljivih pobeda (na lokalnim izborima), sve drugo bio bi „nesrećan i nezadovoljan“. „Oni su vam ukidali i zatvarali fabrike, a ja sam dovodio fabrike u… »
Gde predsednik Srbije očekuje jednu od najubedljivijih pobeda?
Danas pre 26 dana
Vesti dana »
Ambasadori Francuske i Velike Britanije u UN: Neprihvatljivo da počinioci napada u Banjskoj budu na slobodi, uključujući Milana Radoičića
Insajder pre 1 satjoš 36 povezanih
Penjaroja pred Žalgiris govorio o Vujoševiću: Legenda! Zaslužuje da mu navijači odaju počast
Kurir pre 19 minutajoš 43 povezane
Kolaps na aerodromima širom Evrope Već sada na graničnim prelazima EU je potpuni haos i pakao za putnike Svi strepe šta tek sledi od ponoći kada počinje puna primena EES sistema
Dnevnik pre 2 satajoš 32 povezane
"Tramp je u pravu, moramo se braniti": Traju pregovori između SAD i NATO-a oko Grenlanda, oglasio se Rute
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane