Povezane vesti
Aleksić na Kosmetu: Vučić, Radoičić i Srpska lista drže Srbe u getu i strahu (foto/video)
Pravda pre 21 dana
Za mene lično Kosovo i Metohija su deo Republike Srbije, naša kolevka u kojoj žive moji sunarodnici kojima moramo pomoći i koji su nažalost u nikada težoj situaciji, ali predaje nema, jer imamo primere mnogih naroda i država koji su se borili i pokazali… »
Aleksić na Kosmetu: Vučić, Radoičić i Srpska lista drže Srbe u getu i strahu (foto / video)
Pravda pre 21 dana
Za mene lično Kosovo i Metohija su deo Republike Srbije, naša kolevka u kojoj žive moji sunarodnici kojima moramo pomoći i koji su nažalost u nikada težoj situaciji, ali predaje nema, jer imamo primere mnogih naroda i država koji su se borili i pokazali… »
Aleksić (NPS): Na delu tiho puzajući proces razvlašćivanja Srbije na teritoriji Kosova i Metohije
Newsmax Balkans pre 21 dana
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić poručio je da su Kosovo i Metohija za njega deo Srbije, ali je istakao da je na delu "tiho puzajući proces razvlašćivanja države Srbije na teritoriji Kosova". "Kosovo i Metohija je deo Srbije… »
Aleksić (NPS): Srbi koji žive na Kosovu su najugroženiji po pitanju ljudskih prava
Beta pre 21 dana
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izjavio je danas da građani Srbije koji žive na Kosovu su najugroženiji po pitanju ljudskih prava i "svega ostalog" u tom delu Evrope. "Građani koji žive na Kosovu i Metohiji (KiM) su… »
Aleksić (NPS): Srbi koji žive na Kosovu su najugroženiji po pitanju ljudskih prava
Serbian News Media pre 21 dana
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izjavio je danas da građani Srbije koji žive na Kosovu su najugroženiji po pitanju ljudskih prava i „svega ostalog“ u tom delu Evrope. „Građani koji žive na Kosovu i Metohiji (KiM) su… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Građani koji žive na Kosovu i Metohiji (KiM) su najugroženiji po pitanju ljudskih prava i svega ostalog u tom delu Evrope. Građani Srbije KiM vide kao deo teritorije Srbije i tu nema nikakve dileme. Ne smemo dozvoliti da se naš nacionalni identitet… »
Aleksić: Puzajući proces razvlašćivanja države Srbije na teritoriji Kosova
Danas pre 21 dana
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić poručio je danas da su Kosovo i Metohija za njega deo Srbije, ali treba reći da je na delu „tiho puzajući proces razvlašćivanja države Srbije na teritoriji Kosova“, saopštio je danas NPS. Kosovo i… »
Vesti dana »
Iranski napad: pogođeno skladište bahreinske kompanije Bapko enerdžiz
Politika pre 23 minutajoš 67 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo sa sunčanim intervalima, zahlađenje od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 22 povezane
"Cilj mogu biti i Srbija i Mađarska": Bivši načelnik BIA: Pokušaj u Kanjiži nije mogao da se desi bez logističke podrške iz inostranstva
Blic pre 18 minutajoš 100 povezanih
Vučić: Samo ja znam predsedničkog kandidata, nek političar Đokić pobedi na parlamentarnim izborima
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih