Povezane vesti
Aleksić na Kosmetu: Vučić, Radoičić i Srpska lista drže Srbe u getu i strahu (foto/video)
Pravda pre 2 sata
Za mene lično Kosovo i Metohija su deo Republike Srbije, naša kolevka u kojoj žive moji sunarodnici kojima moramo pomoći i koji su nažalost u nikada težoj situaciji, ali predaje nema, jer imamo primere mnogih naroda i država koji su se borili i pokazali… »
Aleksić na Kosmetu: Vučić, Radoičić i Srpska lista drže Srbe u getu i strahu (foto / video)
Pravda pre 2 sata
Za mene lično Kosovo i Metohija su deo Republike Srbije, naša kolevka u kojoj žive moji sunarodnici kojima moramo pomoći i koji su nažalost u nikada težoj situaciji, ali predaje nema, jer imamo primere mnogih naroda i država koji su se borili i pokazali… »
Aleksić (NPS): Na delu tiho puzajući proces razvlašćivanja Srbije na teritoriji Kosova i Metohije
Newsmax Balkans pre 4 sati
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić poručio je da su Kosovo i Metohija za njega deo Srbije, ali je istakao da je na delu "tiho puzajući proces razvlašćivanja države Srbije na teritoriji Kosova". "Kosovo i Metohija je deo Srbije… »
Aleksić (NPS): Srbi koji žive na Kosovu su najugroženiji po pitanju ljudskih prava
Beta pre 8 sati
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izjavio je danas da građani Srbije koji žive na Kosovu su najugroženiji po pitanju ljudskih prava i "svega ostalog" u tom delu Evrope. "Građani koji žive na Kosovu i Metohiji (KiM) su… »
Aleksić (NPS): Srbi koji žive na Kosovu su najugroženiji po pitanju ljudskih prava
Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izjavio je danas da građani Srbije koji žive na Kosovu su najugroženiji po pitanju ljudskih prava i „svega ostalog“ u tom delu Evrope. „Građani koji žive na Kosovu i Metohiji (KiM) su… »
Radio sto plus pre 8 sati
“Građani koji žive na Kosovu i Metohiji (KiM) su najugroženiji po pitanju ljudskih prava i svega ostalog u tom delu Evrope. Građani Srbije KiM vide kao deo teritorije Srbije i tu nema nikakve dileme. Ne smemo dozvoliti da se naš nacionalni identitet… »
Aleksić: Puzajući proces razvlašćivanja države Srbije na teritoriji Kosova
Danas pre 9 sati
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić poručio je danas da su Kosovo i Metohija za njega deo Srbije, ali treba reći da je na delu „tiho puzajući proces razvlašćivanja države Srbije na teritoriji Kosova“, saopštio je danas NPS. Kosovo i… »
Vesti dana »
(Video) Vatra guta sve pred sobom na Novom Beogradu. Drama na Savskom keju, izbio veliki požar: Na terenu veliki broj vatrogasaca
Blic pre 53 minutajoš 2 povezane
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Prekid negativne serije Partizana: Srđan Blagojević trijumfalno započeo drugi mandat na klupi crno-belih
Danas pre 53 minutajoš 1 povezana
Rusija predala Iranu dronove i podatke o američkim bazama na Bliskom istoku
Politika pre 28 minutajoš 1 povezana