Povezane vesti
Lalatović pred Čuku: "Mi smo pod manjim imperativom"
Sportske.net 14.03.2026
Trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović rekao je danas, uoči utakmice sa Čukaričkim u 27. kolu Super lige Srbije, da njegova ekipa ne sme da se opusti. "Moramo kao na prethodne četiri utakmice. Mi smo pod manjim imperativom od njih. Ipak, ako… »
Lalatović: Ne smemo da se opustimo u utakmici protiv Čukaričkog
Radio sto plus 14.03.2026
“Moramo kao na prethodne četiri utakmice. Mi smo pod manjim imperativom od njih. Ipak, ako hoćemo u Evropu i mi moramo imati pritisak, ali ne smemo ‘grlom u jagode’. Ne mogu onih nas da iznenade, kao ni mi njih, ali želimo da obradujemo naše navijače”… »
Lalatović pred Čukarički: Ne smemo "grlom u jagode"
Kurir 14.03.2026
"Moramo kao na prethodne četiri utakmice. Mi smo pod manjim imperativom od njih. Ipak, ako hoćemo u Evropu i mi moramo imati pritisak, ali ne smemo 'grlom u jagode'. Ne mogu onih nas da iznenade, kao ni mi njih, ali želimo da obradujemo naše navijače"… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih
Od danas zabranjeno zalivanje i pranje automobila! Na snazi restrikcija vode u ovom gradu u Srbiji: Biće kazni ko ne poštuje pravila
Blic pre 8 satijoš 23 povezane
U Srbiji afička kuga registrovana u sedam okruga, uginula ili eutanazirana 36 101 svinja
Nova ekonomija pre 7 satijoš 20 povezanih
Ivana Španović je večna klasa, rutinski do finala u troskoku
Sport klub pre 49 minutajoš 73 povezane
Vučić: Kakve veze Ibar ima sa Albanijom, to je naše unutrašnje pitanje
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih