Povezane vesti
"Ukrajina i Iran sarađuju u borbi za slobodu"
B92 14.03.2026
Sin bivšeg iranskog šaha Reza Pahlavi, koji se nalazi u egzilu, izjavio je da je razgovarao sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o tome kako bi njihovi timovi mogli da sarađuju u "borbi dve zemlje za slobodu". Pahlavi je u saopštenju rekao… »
"Razgovarao sam sa Zelenskim" Pahlavi: Evo kako bi Ukrajina i Iran mogli da sarađuju
Večernje novosti 14.03.2026
Sin bivšeg iranskog šaha Reza Pahlavi, koji se nalazi u egzilu, izjavio je danas da je razgovarao sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o tome kako bi njihovi timovi mogli da sarađuju u "borbi dve zemlje za slobodu". Foto: Profimedia Pahlavi… »
Sin bivšeg iranskog šaha razgovarao sa Zelenskim: Evo šta je poručio
Telegraf 14.03.2026
Sin bivšeg iranskog šaha Reza Pahlavi, koji se nalazi u egzilu, izjavio je danas da je razgovarao sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o tome kako bi njihovi timovi mogli da sarađuju u "borbi dve zemlje za slobodu". Pahlavi je u saopštenju… »
Vesti dana »
Euforija zbog pobede PSŽ-a prerasla u nerede: Povređene tri osobe, uhapšeno 140 izgrednika
Euronews pre 1 danjoš 74 povezane
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 3 satajoš 27 povezanih
(Foto, video) PSŽ je ponovo najbolji u Evropi: „Sveci“ odbranili titulu Lige šampiona, Arsenal tragičar u izvođenju penala
Dnevnik pre 1 danjoš 102 povezane