Povezane vesti

Užas u Grčkoj: Navijač ubijen u jezivom sukobu, odložen derbi

Užas u Grčkoj: Navijač ubijen u jezivom sukobu, odložen derbi

Nova pre 7 sati
Košarkaški derbi PAOK-a i Arisa, koji je trebalo da bude odigran u subotu popodne, odložen je do daljnjeg zbog jezivog ubistva navijača. Još u četvrtak uveče došlo je do strašnog sukoba, u kom je 20-godišnji momak, inače fan PAOK-a, izgubio život zbog… »
Stravično, crno-beli tuguju: Ubijen navijač, meč odložen! Ubica se sam predao

Stravično, crno-beli tuguju: Ubijen navijač, meč odložen! Ubica se sam predao

Večernje novosti pre 8 sati
GRAD Solun zavijen je u crno, a veliki derbi 21. kola košarkaške lige između PAOK-a i Arisa odložen je. Prvobitno je trebalo da bude odigran 14 marta, ali je ubistvo navijača crno-belih nateralo čelnike lige da reaguju. Foto Pixabay free images Vest je… »
Solunski derbi između PAOK-a i Arisa odložen zbog ubistva navijača, ubica se sam predao

Solunski derbi između PAOK-a i Arisa odložen zbog ubistva navijača, ubica se sam predao

Telegraf pre 10 sati
Grčka košarka i grad Solun zavijeni su u crno! Veliki derbi 21. kola tamošnjeg šampionata između PAOK-a i Arisa, koji je prvobitno bio zakazan za subotu, 14. mart, zvanično je odložen nakon tragičnog ubistva 20-godišnjeg navijača crno-belih. Ovu vest… »
Jeziv zločin! Odložena utakmica u Grčkoj zbog ubistva navijača!

Jeziv zločin! Odložena utakmica u Grčkoj zbog ubistva navijača!

Kurir pre 11 sati
Košarkaška Utakmica između PAOK i Arisa odložena je zbog smrti navijača. Derbi grčkog prvenstva trebao je da se održi u dvorani košarkaša PAOK, ali je utakmica odložena, jer je u sukobu navijača preminuo jedan navijač crno-belih. Prema izveštajima… »
Solunski derbi odložen zbog ubistva navijača

Solunski derbi odložen zbog ubistva navijača

B92 pre 12 sati
Košarkaška Utakmica između PAOK i Arisa odložena je zbog smrti navijača. Derbi grčkog prvenstva trebao je da se održi u dvorani košarkaša PAOK, ali je utakmica odložena, jer je u sukobu navijača preminuo jedan navijač crno-belih. Prema izveštajima… »
Tragedija u Solunu: Ubijen navijač PAOK-a, napadač se predao

Tragedija u Solunu: Ubijen navijač PAOK-a, napadač se predao

Sport klub pre 13 sati
Košarkaški derbi PAOK - Aris odložen je zbog tragedije koja se dogodila u sukobu navijača dva solunska kluba u četvrtak uveče. Jedan navijač PAOK-a izgubio je život usled nekontrolisanog krvarenja nakon uboda u srce. Momak je imao samo 20 godina. „SDNA“… »

Vesti dana »