Povezane vesti

Naslednica srpskog milijardera pokazala čipkani donji veš: Pozirala u izazovnom izdanju, pa progovorila o traumama

Naslednica srpskog milijardera pokazala čipkani donji veš: Pozirala u izazovnom izdanju, pa progovorila o traumama

Mondo pre 6 sati
Usvojena ćerka srpskog milijardera Filipa Ceptera, Ema Cepter, veoma je aktivna na društvenim mrežama i često privlači pažnju svojim objavama. Poznata je po smelim i provokativnim izdanjima koja rado deli sa pratiocima, a ni ovoga puta nije bilo… »
"Sinu su poslali moj intimni snimak", nikad izazovnija: Bivša striptizeta leži na krevetu, slike usijale mreže

"Sinu su poslali moj intimni snimak", nikad izazovnija: Bivša striptizeta leži na krevetu, slike usijale mreže

Telegraf pre 5 sati
Bivša striptizeta Vesna Počuča Šana svojim priznanjima je šokirala javnost. Ona prodaje svoje intimne fotografije na sajtu za odrasle, a sada je na Instagramu podelila fotografije u smelom izdanju i izazvala mnoštvo komentara. Vesna je pozirala u… »
"Sinu su poslali moj intimni snimak" Vesna zarađuje na sajtu za odrasle: Sada objavila slike iz kreveta i napravila haos (foto)…

"Sinu su poslali moj intimni snimak" Vesna zarađuje na sajtu za odrasle: Sada objavila slike iz kreveta i napravila haos (foto)…

Blic pre 7 sati
Kao striptizeta uspevala je za samo četiri minuta da zaradi i do 500 maraka Vesna je otkrila i kako su njeni roditelji reagovali na njenu profesiju Bivša striptizeta Vesna Počuča Šana svojim priznanjima je šokirala javnost. Ona prodaje svoje intimne… »
“Sinu su poslali moj intimni snimak!” Vesna zarađuje na sajtu za odrasle i izazvala haos objavom iz kreveta (foto)

“Sinu su poslali moj intimni snimak!” Vesna zarađuje na sajtu za odrasle i izazvala haos objavom iz kreveta (foto)

Kurir pre 6 sati
Bivša striptizeta Vesna Počuča Šana svojim priznanjima je šokirala javnost. Ona prodaje svoje intimne fotografije na sajtu za odrasle, a sada je na Instagramu podelila fotografije u smelom izdanju i izazvala mnoštvo komentara. Vesna je pozirala u… »
Ćerka našeg milijardera u vrelom izdanju: Pozira u čipkanom donjem vešu "Od detinjstva se borim sa..."

Ćerka našeg milijardera u vrelom izdanju: Pozira u čipkanom donjem vešu "Od detinjstva se borim sa..."

Telegraf pre 7 sati
Usvojena ćerka srpskog milijardera Filipa Ceptera, Ema Cepter, aktivna je na društvenim mrežama. Ona često izbacuje provokativna izdanja na mrežama a i sada je učinila isto čime je zaintrigirala sve. Ema je sada podelila fotografije u donjem vešu što je… »
Ćerka srpskog milijardera u čipkanom donjem vešu šokirala izdanjem: "Od detinjstva se borim sa slikom o sebi"

Ćerka srpskog milijardera u čipkanom donjem vešu šokirala izdanjem: "Od detinjstva se borim sa slikom o sebi"

Blic pre 1 dan
U opisu slike podelila je svoja lična razmišljanja i saznanja o sebi stečena tokom odrastanja Roditelji su je usvojili u ranom detinjstvu o čemu su govorili svojevremeno Usvojena ćerka srpskog milijardera Filipa Ceptera, Ema Cepter, ponovo je izazvala… »

Vesti dana »