Povezane vesti

'Mrzela sam sopstveni izgled, ali sam naučila da ga prihvatim'

BBC News pre 21 dana
Telesna dismorfija (Body Dysmorphic Disorder) je izraz koji se često koristi na društvenim mrežama za opis nečijeg nezadovoljstva sopstvenim telom. Dve žene govore o njihovim iskustvima sa ovim poremećajem. Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu… »
‘Mrzela sam sopstveni izgled, ali sam naučila da ga prihvatim’

Južne vesti pre 21 dana
Charlotte Joy Muzičarka Šarlot je napisala konceptualni album o sopstvenom iskustvu sa telesnim poremećajem Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da… »

Danas pre 21 dana
Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da upravlja njenim životom još u ranim tinejdžerskim godinama. „Budila bih se u 5:30 ujutru da se našminkam, iako… »

NIN pre 21 dana
Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da upravlja njenim životom još u ranim tinejdžerskim godinama. "Budila bih se u 5:30 ujutru da se našminkam, iako… »

Radio 021 pre 21 dana
Telesna dismorfija (Body Dysmorphic Disorder) je izraz koji se često koristi na društvenim mrežama za opis nečijeg nezadovoljstva sopstvenim telom. Dve žene govore o njihovim iskustvima sa ovim poremećajem. Charlotte Joy Muzičarka Šarlot je napisala… »

Vesti dana »