Povezane vesti

'Mrzela sam sopstveni izgled, ali sam naučila da ga prihvatim'

BBC News pre 7 sati
Telesna dismorfija (Body Dysmorphic Disorder) je izraz koji se često koristi na društvenim mrežama za opis nečijeg nezadovoljstva sopstvenim telom. Dve žene govore o njihovim iskustvima sa ovim poremećajem. Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu… »
‘Mrzela sam sopstveni izgled, ali sam naučila da ga prihvatim’

Južne vesti pre 7 sati
Charlotte Joy Muzičarka Šarlot je napisala konceptualni album o sopstvenom iskustvu sa telesnim poremećajem Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da… »

Danas pre 7 sati
Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da upravlja njenim životom još u ranim tinejdžerskim godinama. „Budila bih se u 5:30 ujutru da se našminkam, iako… »

NIN pre 7 sati
Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da upravlja njenim životom još u ranim tinejdžerskim godinama. "Budila bih se u 5:30 ujutru da se našminkam, iako… »

Radio 021 pre 7 sati
Telesna dismorfija (Body Dysmorphic Disorder) je izraz koji se često koristi na društvenim mrežama za opis nečijeg nezadovoljstva sopstvenim telom. Dve žene govore o njihovim iskustvima sa ovim poremećajem. Charlotte Joy Muzičarka Šarlot je napisala… »

Vesti dana »