Povezane vesti
'Mrzela sam sopstveni izgled, ali sam naučila da ga prihvatim'
BBC News pre 7 sati
Telesna dismorfija (Body Dysmorphic Disorder) je izraz koji se često koristi na društvenim mrežama za opis nečijeg nezadovoljstva sopstvenim telom. Dve žene govore o njihovim iskustvima sa ovim poremećajem. Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu… »
‘Mrzela sam sopstveni izgled, ali sam naučila da ga prihvatim’
Južne vesti pre 7 sati
Charlotte Joy Muzičarka Šarlot je napisala konceptualni album o sopstvenom iskustvu sa telesnim poremećajem Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da… »
‘Mrzela sam sopstveni izgled, ali sam naučila da ga prihvatim’
Danas pre 7 sati
Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da upravlja njenim životom još u ranim tinejdžerskim godinama. „Budila bih se u 5:30 ujutru da se našminkam, iako… »
NIN pre 7 sati
Kada se pogledamo u ogledalo, mnogi od nas mogu da pronađu nedostatke, ali Šarlotina intenzivna mržnja prema sopstvenom izgledu počela je da upravlja njenim životom još u ranim tinejdžerskim godinama. "Budila bih se u 5:30 ujutru da se našminkam, iako… »
Radio 021 pre 7 sati
Telesna dismorfija (Body Dysmorphic Disorder) je izraz koji se često koristi na društvenim mrežama za opis nečijeg nezadovoljstva sopstvenim telom. Dve žene govore o njihovim iskustvima sa ovim poremećajem. Charlotte Joy Muzičarka Šarlot je napisala… »
Vesti dana »
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Prekid negativne serije Partizana: Srđan Blagojević trijumfalno započeo drugi mandat na klupi crno-belih
Danas pre 53 minutajoš 1 povezana
Rusija predala Iranu dronove i podatke o američkim bazama na Bliskom istoku
Politika pre 28 minutajoš 1 povezana