Povezane vesti

Žena Tonija Cetinskog tvrdi da je ona donela odluku da otkaže koncert u Spensu: Oglasila se i ponovo napravila haos

Žena Tonija Cetinskog tvrdi da je ona donela odluku da otkaže koncert u Spensu: Oglasila se i ponovo napravila haos

Mondo pre 6 sati
Iako je Toni Cetinski u poslednjem trenutku odlučio da otkaže koncert u Novi Sad, odgovornost za tu odluku preuzela je njegova supruga Dubravka Cetinski, koja se u javnosti predstavlja kao njegova menadžerka. "Ja sam Dubravka Cetinski, Tonijeva… »
Toni Cetinski uputio poruku Jakovu Jozinoviću koji nastupa u Novom Sadu: „Svi smo jednom bili mladi pevači“

Toni Cetinski uputio poruku Jakovu Jozinoviću koji nastupa u Novom Sadu: „Svi smo jednom bili mladi pevači“

Dnevnik pre 6 sati
Hrvatski muzičar Toni Cetinski danas je na svom Instagram profilu uputio poruku mladom pevaču Jakovu Jozinoviću, koji će, za razliku od Cetinskog, nastupiti u dvorani SPENS u Novom Sadu. Naime, Cetinski je 8. marta otkazao koncert u dvorani SPENS nakon… »
Jakov Jozinović napravio haos u Spensu sa specijalnim gostom: Održao koncert uprkos pritiscima, njega niko nije očekivao

Jakov Jozinović napravio haos u Spensu sa specijalnim gostom: Održao koncert uprkos pritiscima, njega niko nije očekivao

Mondo pre 6 sati
Hrvatski pevač Jakov Jozinović napunio je dvoranu Spens u Novi Sad, gde je publika od prvog trenutka pevala uglas sa njim i napravila sjajnu atmosferu. Koncert je otvorio pesmom "Polje ruža", a uz energičnu podršku benda od 11 članova priredio je veče za… »
Žena Tonija Cetinskog izdala saopštenje, ne prestaju sa tvrdnjama o "žrtvama": "Potresla su ga svedočanstva"

Žena Tonija Cetinskog izdala saopštenje, ne prestaju sa tvrdnjama o "žrtvama": "Potresla su ga svedočanstva"

Telegraf pre 6 sati
Prethodnih dana digla se velika pompa nakon što je hrvatski muzičar Toni Cetinski otkazao zakazan koncert za 8. mart u Novom Sadu na Spensu, pred sam početak koncerta. Toni je imao sramno i šokantno obrazloženje - kako je čuo svedočanstva o tome da mnogi… »
Toni Cetinski se javno obratio Jakovu Jozinoviću pred koncert na Spensu: Otkazao nastup zbog "logora", pa mu poručio ovo

Toni Cetinski se javno obratio Jakovu Jozinoviću pred koncert na Spensu: Otkazao nastup zbog "logora", pa mu poručio ovo

Mondo pre 7 sati
Hrvatski pevač Toni Cetinski je pre par dana zgranuo javnost naprasno otkazavši konert u Novom Sadu zakazan za 8. mart na sam dan koncerta, pod uticajem onih koji su navodili sramne tvrdnje - da je Spens navodno tokom devedesetih bio logor za Hrvate… »
"Svi smo jednom sanjali pozornicu" Toni Cetinski naseo na provokacije branitelja pa se sada obratio Jakovu pred koncert u…

"Svi smo jednom sanjali pozornicu" Toni Cetinski naseo na provokacije branitelja pa se sada obratio Jakovu pred koncert u…

Kurir pre 7 sati
Hrvatski pevač Toni Cetinski je pre par dana zgranuo javnost naprasno otkazavši konert u Novom Sadu zakazan za 8. mart na sam dan koncerta, pod uticajem onih koji su navodili sramne tvrdnje - da je Spens navodno tokom devedesetih bio logor za Hrvate… »
Toni Cetinski se obratio Jakovu Jozinoviću pred sam početak koncerta u Spensu! Pogledajte šta je napisao.

Toni Cetinski se obratio Jakovu Jozinoviću pred sam početak koncerta u Spensu! Pogledajte šta je napisao.

Telegraf pre 8 sati

Vesti dana »