Povezane vesti
Žena Tonija Cetinskog tvrdi da je ona donela odluku da otkaže koncert u Spensu: Oglasila se i ponovo napravila haos
Mondo pre 6 sati
Iako je Toni Cetinski u poslednjem trenutku odlučio da otkaže koncert u Novi Sad, odgovornost za tu odluku preuzela je njegova supruga Dubravka Cetinski, koja se u javnosti predstavlja kao njegova menadžerka. "Ja sam Dubravka Cetinski, Tonijeva… »
Toni Cetinski uputio poruku Jakovu Jozinoviću koji nastupa u Novom Sadu: „Svi smo jednom bili mladi pevači“
Dnevnik pre 6 sati
Hrvatski muzičar Toni Cetinski danas je na svom Instagram profilu uputio poruku mladom pevaču Jakovu Jozinoviću, koji će, za razliku od Cetinskog, nastupiti u dvorani SPENS u Novom Sadu. Naime, Cetinski je 8. marta otkazao koncert u dvorani SPENS nakon… »
Jakov Jozinović napravio haos u Spensu sa specijalnim gostom: Održao koncert uprkos pritiscima, njega niko nije očekivao
Mondo pre 6 sati
Hrvatski pevač Jakov Jozinović napunio je dvoranu Spens u Novi Sad, gde je publika od prvog trenutka pevala uglas sa njim i napravila sjajnu atmosferu. Koncert je otvorio pesmom "Polje ruža", a uz energičnu podršku benda od 11 članova priredio je veče za… »
Žena Tonija Cetinskog izdala saopštenje, ne prestaju sa tvrdnjama o "žrtvama": "Potresla su ga svedočanstva"
Telegraf pre 6 sati
Prethodnih dana digla se velika pompa nakon što je hrvatski muzičar Toni Cetinski otkazao zakazan koncert za 8. mart u Novom Sadu na Spensu, pred sam početak koncerta. Toni je imao sramno i šokantno obrazloženje - kako je čuo svedočanstva o tome da mnogi… »
Toni Cetinski se javno obratio Jakovu Jozinoviću pred koncert na Spensu: Otkazao nastup zbog "logora", pa mu poručio ovo
Mondo pre 7 sati
Hrvatski pevač Toni Cetinski je pre par dana zgranuo javnost naprasno otkazavši konert u Novom Sadu zakazan za 8. mart na sam dan koncerta, pod uticajem onih koji su navodili sramne tvrdnje - da je Spens navodno tokom devedesetih bio logor za Hrvate… »
"Svi smo jednom sanjali pozornicu" Toni Cetinski naseo na provokacije branitelja pa se sada obratio Jakovu pred koncert u…
Kurir pre 7 sati
Hrvatski pevač Toni Cetinski je pre par dana zgranuo javnost naprasno otkazavši konert u Novom Sadu zakazan za 8. mart na sam dan koncerta, pod uticajem onih koji su navodili sramne tvrdnje - da je Spens navodno tokom devedesetih bio logor za Hrvate… »
Toni Cetinski se obratio Jakovu Jozinoviću pred sam početak koncerta u Spensu! Pogledajte šta je napisao.
Telegraf pre 8 sati
Vesti dana »
(Video) Vatra guta sve pred sobom na Novom Beogradu. Drama na Savskom keju, izbio veliki požar: Na terenu veliki broj vatrogasaca
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Poslednji na tabeli tvrd orah: Novi Pazar slavio posle 0:2 u setovima
Sandžak haber pre 3 satajoš 2 povezane
Prekid negativne serije Partizana: Srđan Blagojević trijumfalno započeo drugi mandat na klupi crno-belih
Danas pre 5 satijoš 1 povezana