Povezane vesti
Izveo njen hit "Replay", fanovi traže duet: Jakov Jozinović "odgovorio" Senidi u "Spensu" (foto)
Večernje novosti pre 25 dana
VELIKA hala "Spensa" večeras je bila je popunjena do poslednjeg mesta na prvom velikom koncertu u Srbiji koji je održao Jakov Jozinović. Novosti Nastup u Novom Sadu deo je njegove turneje „Ja za čuda letim“, a publika je uživala u snažnom audio-vizuelnom… »
Spens rasprodat do poslednjeg mesta: Euforija publike na prvom velikom koncertu Jakova Jozinovića u Srbiji
Kurir pre 25 dana
Velika hala novosadskog SPENS-a ove subote je popunjena do poslednjeg mesta na dugoočekivanom koncertu regionalne muzičke zvezde Jakova Jozinovića. Mladi pevač nastupa pred hiljadama obožavalaca u okviru svoje turneje „Ja za čuda letim“, a ovo je njegov… »
Spens pun do poslednjeg mesta: Euforija publike na velikom koncertu Jakova Jozinovića u Novom Sadu FOTO
B92 pre 25 dana
Velika hala novosadskog SPENS-a ove subote je popunjena do poslednjeg mesta na dugoočekivanom koncertu regionalne muzičke zvezde Jakova Jozinovića. Mladi pevač nastupa pred hiljadama obožavalaca u okviru svoje turneje "Ja za čuda letim", a ovo je njegov… »
Dobio ploču od Čole: Euforija publike na prvom velikom koncertu Jakova Jozinovića u Srbiji
Telegraf pre 25 dana
Velika hala novosadskog SPENS-a ove subote je popunjena na dugoočekivanom koncertu regionalne muzičke zvezde u usponu Jakova Jozinovića. Mladi pevač nastupa pred hiljadama obožavalaca u okviru svoje turneje "Ja za čuda letim", a ovo je njegov prvi veliki… »
"Spens" rasprodat do poslednjeg mesta: Euforija publike na prvom velikom koncertu Jakova Jozinovića u Srbiji (foto)
Večernje novosti pre 25 dana
VELIKA hala novosadskog "Spensa" večeras je popunjena do poslednjeg mesta na dugoočekivanom koncertu regionalne muzičke zvezde Jakova Jozinovića. Novosti Mladi pevač je nastupio pred hiljadama obožavalaca u okviru svoje turneje „Ja za čuda letim“, a ovo… »
Vesti dana »
Studenti i građani protestovali zbog oduzimanja departmana Filozofskom fakultetu u Nišu
Beta pre 38 minutajoš 29 povezanih
Trump obećava zadržavanje trupa u Persijskom zalivu uoči pregovora s Iranom
Bloomberg Adria pre 23 minutajoš 32 povezane
NIS traži novu licencu za rad, dok nastavlja da koči domaću industriju
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 22 povezane