Povezane vesti
Izveo njen hit "Replay", fanovi traže duet: Jakov Jozinović "odgovorio" Senidi u "Spensu" (foto)
Večernje novosti pre 1 dan
VELIKA hala "Spensa" večeras je bila je popunjena do poslednjeg mesta na prvom velikom koncertu u Srbiji koji je održao Jakov Jozinović. Novosti Nastup u Novom Sadu deo je njegove turneje „Ja za čuda letim“, a publika je uživala u snažnom audio-vizuelnom… »
Spens rasprodat do poslednjeg mesta: Euforija publike na prvom velikom koncertu Jakova Jozinovića u Srbiji
Kurir pre 2 dana
Velika hala novosadskog SPENS-a ove subote je popunjena do poslednjeg mesta na dugoočekivanom koncertu regionalne muzičke zvezde Jakova Jozinovića. Mladi pevač nastupa pred hiljadama obožavalaca u okviru svoje turneje „Ja za čuda letim“, a ovo je njegov… »
Spens pun do poslednjeg mesta: Euforija publike na velikom koncertu Jakova Jozinovića u Novom Sadu FOTO
B92 pre 2 dana
Velika hala novosadskog SPENS-a ove subote je popunjena do poslednjeg mesta na dugoočekivanom koncertu regionalne muzičke zvezde Jakova Jozinovića. Mladi pevač nastupa pred hiljadama obožavalaca u okviru svoje turneje "Ja za čuda letim", a ovo je njegov… »
Dobio ploču od Čole: Euforija publike na prvom velikom koncertu Jakova Jozinovića u Srbiji
Telegraf pre 1 dan
Velika hala novosadskog SPENS-a ove subote je popunjena na dugoočekivanom koncertu regionalne muzičke zvezde u usponu Jakova Jozinovića. Mladi pevač nastupa pred hiljadama obožavalaca u okviru svoje turneje "Ja za čuda letim", a ovo je njegov prvi veliki… »
"Spens" rasprodat do poslednjeg mesta: Euforija publike na prvom velikom koncertu Jakova Jozinovića u Srbiji (foto)
Večernje novosti pre 2 dana
VELIKA hala novosadskog "Spensa" večeras je popunjena do poslednjeg mesta na dugoočekivanom koncertu regionalne muzičke zvezde Jakova Jozinovića. Novosti Mladi pevač je nastupio pred hiljadama obožavalaca u okviru svoje turneje „Ja za čuda letim“, a ovo… »
Vesti dana »
FOTO U selu kod Lučana naprednjaci Vučića dočekali transparentom: Na lokalnom groblju okačili "Dobro došao predsedniče"
Nova pre 53 minutajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran upozorio Rumuniju da ne stavlja baze na raspolaganje Americi, Izrael ima plan za još najmanje tri nedelje rata
Insajder pre 7 minutajoš 42 povezane
Misterija pregovora Amerike i Irana o kraju rata: Hamneijev ministar ignoriše Trampovog specijalca
Mondo pre 28 minutajoš 28 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 11 povezanih
Dodela Oskara: Veliki pobednik večeri film "Jedna bitka za drugom" sa šest nagrada
RTV pre 5 satijoš 65 povezanih