Povezane vesti
Najlepši učesnik rijalitija se ugojio 40 kg, šokirao objavom: Bivši zadrugar uzburkao mreže, ljudi u neverici
Mondo pre 12 sati
Po mnogima jedan od najlepših bivših učesnika rijalitija Zadruga, Mateja Matijević, uspeo je da uzburka društvene mreže. Mateja je objavio fotografiju iz kupatila na kojoj pravi selfi ispred ogledala, potpuno opušten i bez majice, pokazujući vidno veći… »
"Ugojio sam se 40 kila za mesec dana" Bivši zadrugar objavio šok sliku, ljudi u neverici: "Sad ću pokazati..."
Telegraf pre 12 sati
Bivši rijaliti učesnik "Zadruge", Mateja Matijević, uspeo je da uzburka društvene mreže objavom koja je izazvala pravu lavinu reakcija među pratiocima. Mateja je na svom profilu podelio fotografiju iz kupatila na kojoj pravi selfi ispred ogledala… »
"Namerno sam se ugojio 40 kg za mesec dana" Bivši zadrugar šokirao novom slikom, a svi misle da se šali: "Sad ćete da vidite…
Blic pre 15 sati
Njegova objava izazvala je brojne komentare. Otkrio je da je zapostavio porodični biznis zbog učešća u rijalitiju. Bivši učesnik rijalitija Zadruga, Mateja Matijević, uspeo je da uzburka društvene mreže. Naime, Mateja je objavio fotografiju iz kupatila… »
Vesti dana »
Zelenski želi da ojača državnu kontrolu nad prodajom ukrajinskih dronova
N1 Info pre 8 minutajoš 59 povezanih
Pre tačno godinu dana u Beogradu održan najveći studentski protest
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 14 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Arakči: Iran nije tražio prekid vatre, nastavljamo samoodbranu
Euronews pre 47 minutajoš 59 povezanih
Politikolog Gogić o primeni Zakona o strancima na KiM: "Kosovska administracija generalno neefikasna, očekujem probleme"
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 53 povezane