Povezane vesti
Dubravka je donela odluku za Cetinskog "Za otkazivanje koncerta preuzimam odgovornost..." (foto)
Dnevnik pre 10 sati
Nakon skandaloznog otkazivanja koncerta Tonija Cetinskog u sali Spens 8. marta, sada se oglasila njegova žena i menadžerka, Dubravka Cetinski, koja tvrdi da je ona bila inicijator te odluke. Velika prašina podigla se nakon što je hrvatski pevač otkazao… »
Oglasila se žena Tonija Cetinskog: "Odluku o otkazivanju koncerta sam donela sama nakon..." FOTO
B92 pre 11 sati
Nakon skandaloznog otkazivanja koncerta Tonija Cetinskog u sali Spens 8. marta, sada se oglasila njegova žena i menadžerka, Dubravka Cetinski, koja tvrdi da je ona bila inicijator te odluke. Velika prašina podigla se nakon što je hrvatski pevač otkazao… »
Ko je supruga Tonija Cetinskog koja mu je "zabranila" da peva u Spensu: 15 godina mlađa menadžerka jedva preživela
Mondo pre 12 sati
Nakon što je Toni Cetinski (56) prošle nedelje povukao potez koji je šokirao sve u Srbiji i otkazao koncert u Novom Sadu, u dvorani Spens, oglasila se njegova menadžerka i supruga Dubravka Cetinski. " Ja sam Dubravka Cetinski, Tonijeva menadžerka, i… »
"Moja odluka je bila da se otkaže koncert u Novom Sadu" Tonija Cetinskog nakon skandala brani žena: "Preuzimam odgovornost"
Blic pre 22 sata
Ona je odlučila da brani Tonija i preuzme odgovornost za njegovu odluku Kaže da odluka nema veze sa tim što je Toni prodao malo karata Iako je Toni Cetinski doneo odluku da u poslednjem trenutku otkaže koncert u Novom Sadu, odgovornost za ovu odluku je… »
Vesti dana »
Šef diplomatije Irana: Teheran ne vidi razlog da pregovara sa SAD
Radio 021 pre 28 minutajoš 59 povezanih
Uzladu jovićeva dva gola: Aek napravio ozbiljan kiks i ugrozio borbu za titulu!
Hot sport pre 2 minutajoš 44 povezane
Arakči: Nismo tražili ni primirje ni pregovore; kuvajtski mediji: Modžtaba Hamnei operisan u Moskvi
RTS pre 48 minutajoš 59 povezanih
Parandilović: Zakon o strancima proizvod saradnje Vučića i Kurtija
Radio sto plus pre 5 satijoš 53 povezane