Povezane vesti
"Normalne žene se raduju nakitu, a ja..." Žena Slobe Radanovića pokazala robota u kući
Kurir pre 2 sata
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, objavila je na društvenim mrežama snimak iz svog doma i otkrila je upravo kućni aparat najbolje potrošen novac. Na videu je prikazala robot usisivač koji sam čisti podove po stanu. „Normalne žene se… »
"Normalne žene se raduju nakitu, a ja..." Jelena Radanović pokazala novog kućnog pomoćnika: "Nema ništa bolje"
Telegraf pre 2 sata
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, oglasila se na društvenim mrežama novim snimkom iz svog doma. Na snimku Jelena se pohvalila svojom novom kupovinom - robotom usisivačem koji samostalno čisti podove po kući, a uz video je dodala duhovit… »
"Normalne žene se raduju nakitu, a ja bolju stvar nisam kupila": Jelena Radanović pokazala robota u kući: Njenoj sreći nema…
Blic pre 4 sati
Jelena i Sloba Radanović su se nedavno vratili u Srbiju sa odmora na Maldivima sa decom. Povratak kući bio je komplikovan zbog rata na Bliskom istoku i otkazivanja letova. Jelena Radanović, supruga popularnog pevača Slobe Radanovića, podelila je sa… »
Vesti dana »
Na Kosovu počinje primena zakona o strancima: Opozicija kritikuje Kurtija
NIN pre 21 minutajoš 34 povezane
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku - Iranska vojska tvrdi da je pogodila sedište policije u Izraelu; Arakči: Modžtaba Hamnei je živ
Euronews pre 32 minutajoš 30 povezanih
Iranski ministar spoljnih poslova: Modžtaba Hamnei je živ i u dobrom je zdravstvenom stanju
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 24 povezane
Prelepa Ruskinja oduševila Srbiju: Evo šta je uradila usred Amerike!
Večernje novosti pre 16 minutajoš 52 povezane