Povezane vesti
"Normalne žene se raduju nakitu, a ja..." Žena Slobe Radanovića pokazala robota u kući
Kurir pre 21 dana
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, objavila je na društvenim mrežama snimak iz svog doma i otkrila je upravo kućni aparat najbolje potrošen novac. Na videu je prikazala robot usisivač koji sam čisti podove po stanu. „Normalne žene se… »
"Normalne žene se raduju nakitu, a ja..." Jelena Radanović pokazala novog kućnog pomoćnika: "Nema ništa bolje"
Telegraf pre 21 dana
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, oglasila se na društvenim mrežama novim snimkom iz svog doma. Na snimku Jelena se pohvalila svojom novom kupovinom - robotom usisivačem koji samostalno čisti podove po kući, a uz video je dodala duhovit… »
"Normalne žene se raduju nakitu, a ja bolju stvar nisam kupila": Jelena Radanović pokazala robota u kući: Njenoj sreći nema…
Blic pre 21 dana
Jelena i Sloba Radanović su se nedavno vratili u Srbiju sa odmora na Maldivima sa decom. Povratak kući bio je komplikovan zbog rata na Bliskom istoku i otkazivanja letova. Jelena Radanović, supruga popularnog pevača Slobe Radanovića, podelila je sa… »
Vesti dana »
Dok padaju američke letelice, Tramp proglašava pobedu: Kakva dominacija kad Iran ruši avione i helikoptere?
Mondo pre 31 minutajoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 13 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: SNS osvojila 63,26 odsto glasova, u skupštinu ušle još dve liste
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih