Povezane vesti

Zašto je Dara napustila "Žikinu dinastiju": Glumica pred smrt otkrila razlog, jedna stvar joj je mnogo smetala

Zašto je Dara napustila "Žikinu dinastiju": Glumica pred smrt otkrila razlog, jedna stvar joj je mnogo smetala

Mondo pre 1 dan
Glumica Darinka Dara Čalenić, koja je ostala upamćena po čuvenoj replici "Ljubi ga majka" iz filma "Žikina dinastija", preminula je 2021. godine. Iako ju je publika obožavala, ona je na vrhuncu popularnosti napustila ovaj kultni serijal, a pred smrt je… »
"Morala sam da prekinem snimanje" Ovo je razlog odlaska Dare iz "Žikine dinastije", pred smrt sve priznala

"Morala sam da prekinem snimanje" Ovo je razlog odlaska Dare iz "Žikine dinastije", pred smrt sve priznala

Telegraf pre 2 dana
Glumica Darinka Dara Čalenić, koju je domaća publika zavolela po ulozi Dare Pavlović u kultnom serijalu "Žikina dinastija", preminula je 12. marta 2021. godine u Novom Sadu. Iako je njen lik i danas upamćen po čuvenoj replici "Ljubi ga majka", Dara je na… »
"Morala sam to da prekinem" Evo zašto je Dara napustila "Žikinu dinastiju", pred smrt sve ispričala

"Morala sam to da prekinem" Evo zašto je Dara napustila "Žikinu dinastiju", pred smrt sve ispričala

Blic pre 2 dana
Izjavila je da joj nije prijalo poistovećivanje sa likom Dare u privatnom životu. U Americi je živela ispunjenim i raznovrsnim životom, uživajući u sportu, umetnosti i putovanjima. Glumica Darinka Dara Čalenić, koja je ostala upamćena po čuvenoj replici… »

Vesti dana »