Povezane vesti

Arteta: "To jednostavno nije normalno..."

Arteta: "To jednostavno nije normalno..."

Sportske.net pre 1 dan
Menadžer Arsenala Mikel Arteta je pogodak tinejdžera Maksa Daumana u teškom i možda nezasluženom trijumfu nad Evertonom rezultatom 2:0, opisao kao "magični trenutak“. Arsenal je veliki pobednik 30. kola Premijer lige, Mančester siti je remizirao 1.1 sa… »
Mojes: "Arsenalovi igrači brane gol svojim životima, zato su pred titulom"

Mojes: "Arsenalovi igrači brane gol svojim životima, zato su pred titulom"

Sportske.net pre 1 dan
Fudbaleri Evertona su sinoć pružili žestok otpor Arsenalu u Londonu, imali su 0:0 do 89. minuta, ali su zbog grešaka svog golmana Pikforda i sjajne minijature mladog Daumana izgubili sa 2:0 u 30. kolu Premijer lige. Arsenalu je kasnije stigao i "poklon"… »
Gvardioli nikada nije bilo teže u karijeri: Trofeji sve dalje od Mančestera, a raspored je paklen

Gvardioli nikada nije bilo teže u karijeri: Trofeji sve dalje od Mančestera, a raspored je paklen

Mondo pre 1 dan
Fudbaleri Mančester sitija kiksnuli su dva puta u nizu na mečevima Premijer lige, pošto su u uzastopnim utakmicama remizirali protiv Notingem foresta (1:1) i Vest Hema (1:1), timova koji se bore za opstanak. U međuvremenu je ekipu Pepa Gvardioli… »
Pep oštro demantovao sam sebe i u titulu još veruje

Pep oštro demantovao sam sebe i u titulu još veruje

Sportske.net pre 1 dan
Mančester siti je sinoć napravio veliki kiks u 30. kolu engleske Premijer lige, odigrao je 1:1 sa Vest Hemom na gostovanju u Londonu i sada ima devet bodova manje i meč manje od lidera na tabeli Arsenala, koji je juče teškom mukom savladao Everton sa… »
Pep: Nije gotovo, nastavljamo da se borimo

Pep: Nije gotovo, nastavljamo da se borimo

Sport klub pre 1 dan
Pred duel sa Vest Hemom, menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da bi sve sem pobede njegovu ekipu izbacilo iz trke za titulu. Posle remija sa Vest Hemom - malo drugačija priča. Kaže Gvardiola da još nije gotovo. Arsenal na prvom mestu na… »

Vesti dana »