Povezane vesti
Dok Bora pravi haos u Eliti, Milica Kemez uživa s novim dečkom u spa centru: objavila sliku, sve puca od romantike
Mondo pre 31 dana
Nakon razvoda od učesnika rijalitija Bore Santane, Milicina nova veza izaziva mnogo pažnje i različitih spekulacija. Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga, Milica Kemez, provela je opuštajući dan u Spa centru sa novim dečkom, a sve je podelila na… »
Milica Kemez objavila sliku sa novim dečkom koji se bavi diplomatijom Odveo je u spa centar i sve puca od romantike: "Malo mi…
Blic pre 31 dana
Nakon razvoda od Bore Santane, ponovo je srećna u ljubavi. Novi dečko Milice Kemez radi u diplomatiji. Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga, Milica Kemez, provela je opuštajući dan u Spa centru sa svojim novim dečkom. Nakon razvoda od učesnika… »
Vesti dana »
Druga pucnjava u školi u Turskoj u dva dana, devetoro mrtvih i 13 ranjenih (VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 46 povezanih
Savremena politika: Dok traje rasprava o nepoverenju, izbori ne mogu da budu raspisani
N1 Info pre 1 satjoš 89 povezanih
CENTCOM: Američke snage zaustavile devet Iranskih brodova u prvih 48 sati blokade
RTV pre 1 satjoš 42 povezane
Tramp pohvalio Petera Mađara: "Orban mi je bio prijatelj, lider Tise mi se sviđa, dobar je čovek"
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih