Povezane vesti

"To mu nije bilo potrebno" Boban Rajović oštro o Toniju Cetinskom: A evo kako je promenio mišljenje o Jakovu Jozinoviću (video)…

"To mu nije bilo potrebno" Boban Rajović oštro o Toniju Cetinskom: A evo kako je promenio mišljenje o Jakovu Jozinoviću (video)…

Blic pre 9 sati
Naglasio je da su Novi Sad i Beograd otvoreni i da su svi dobrodošli, te da Cetinskom nije trebalo praviti takav potez. Iskreno je govorio o sinu Andriji, koji je zbog povreda napustio fudbal i sada pomaže ocu u karijeri Ekipa Blica uhvatila je Bobana… »
"Toni je ovim učestvovao u širenju mržnje između naroda"! Goste emisije Pulsa Srbije vikend zanima da li je estrada postala…

"Toni je ovim učestvovao u širenju mržnje između naroda"! Goste emisije Pulsa Srbije vikend zanima da li je estrada postala…

Kurir pre 9 sati
Od koncertnih bina do političkih frontova – estrada Balkana kao da je postala produžena ruka politike. Da li pevači danas pevaju za publiku ili za političke kampanje? Ko režira ovu opasnu igru u kojoj muzika postaje političko oružje? Pevač Toni Cetinski… »
"Nije mu to trebalo!" Boban Rajović progovorio o Toniju Cetinskom i Jakovu Jozinoviću: "Bio sam kritičan..."

"Nije mu to trebalo!" Boban Rajović progovorio o Toniju Cetinskom i Jakovu Jozinoviću: "Bio sam kritičan..."

Telegraf pre 9 sati
Pevača Bobana Rajovića zatekli smo danas na beogradskom aerodromu nakon povratka sa nastupa, gde je pevač iskreno komentarisao aktuelna dešavanja na estradi. Rajović je kritikovao i osudio potez Tonija Cetinskog, koji je otkazao nastup u Spensu samo… »
Tamara Milutinović žestoko oplela po Cetinskom: Umešala Jakova Jozinovića i spomenula prodaju karata (video)

Tamara Milutinović žestoko oplela po Cetinskom: Umešala Jakova Jozinovića i spomenula prodaju karata (video)

Mondo pre 11 sati
Mladi hrvatski pevač Jakov Jozinović, napravio je sinoć spekatkl u dupke punoj hali Spens u Novom Sadu, a pred sam nastup stariji kolega Toni Cetinski uputio mu je javnu poruku. Podsetimo, Toni je otkazao koncert na sam Dan žena, kada je trebao da se… »
Ko je Dubravka Cetinski koja brani muža nakon skandala? Ona je Tonijeva treća žena, 15 godina je mlađa od njega, jedva…

Ko je Dubravka Cetinski koja brani muža nakon skandala? Ona je Tonijeva treća žena, 15 godina je mlađa od njega, jedva…

Blic pre 12 sati
Godine 2019. Dubravka je imala moždani udar, a život joj je spašen brzom reakcijom muža i Hitne pomoći. Podršku tokom oporavka pronašla je uz porodicu i veru Toni Cetinski otkazao je koncert u Novom Sadu u Spensu u poslednjem trenutku, a u svom… »
"Odluka da se otkaže Spens je bila moja": Oglasila se žena (i menadžerka) Tonija Cetinskog - da li ovim potezom pokušava da…

"Odluka da se otkaže Spens je bila moja": Oglasila se žena (i menadžerka) Tonija Cetinskog - da li ovim potezom pokušava da…

Nova pre 13 sati
Hrvatski pevač Toni Cetinski otkazao je koncert koji je trebalo da održi 8. marta u Spensu, i to samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da izađe pred novosadsku publiku. Cetinski je koncert otkazao pod izgovorom da "dvorana nosi bolna sećanja iz rata… »
Ko je Dubravka Cetinski koja je glavni krivac za poturanja laži o logoru: 15 godina mlađa od pevača, njegov je menadžer, a…

Ko je Dubravka Cetinski koja je glavni krivac za poturanja laži o logoru: 15 godina mlađa od pevača, njegov je menadžer, a…

Kurir pre 14 sati
Budući da se strasti ne smirivaju zbog otkazivanja koncerta u Spensu pod lažnim izgovorom da "dvorana nosi bolna sećanja iz rata devedesetih", tim hrvatskog pevača Tonija Cetinskog je izgleda odlučio da celu krivicu preuzme njegova supruga Dubravka… »
Vrhunac licemerja! Toni Cetinski se krije iza žene Dubravke, preuzela svu krivicu! A zaboravili da se izvine za laži o logoru…

Vrhunac licemerja! Toni Cetinski se krije iza žene Dubravke, preuzela svu krivicu! A zaboravili da se izvine za laži o logoru…

Kurir pre 16 sati
Hrvatski pevač Toni Cetinski otkazao je koncert koji je trebalo da održi 8. marta u Spensu, i to samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da izađe pred novosadsku publiku, pod lažnim izgovorom da "dvorana nosi bolna sećanja iz rata devedesetih". A… »

Vesti dana »