Povezane vesti

"Sviđali su mi se uvek Lunini momci, i oni su to znali": Nina Đogani gostovala kod sestre, pa šokirala javnost

"Sviđali su mi se uvek Lunini momci, i oni su to znali": Nina Đogani gostovala kod sestre, pa šokirala javnost

Mondo pre 1 dan
Mlađa sestra Lune Đogani, Nina promenila je lični opis nakon operacije nosa koju je nedavno uradila u Turskoj. Ona je sada gostovala u emisiji kod Lune, a tokom razgovora, Nina je priznala da su joj se, dok je bila mlađa, sviđali bivši momci njene… »
"Uvek su mi se sviđali Lunini momci" Nina Đogani šokirala priznanjem: "Oni su to znali"

"Uvek su mi se sviđali Lunini momci" Nina Đogani šokirala priznanjem: "Oni su to znali"

Blic pre 2 dana
Luna je kroz smeh objasnila da je Nina bila mala i volela da bude prisutna kada Luna ima dečka. Nina je ispričala da joj mladići njene sestre nisu bili prava ljubav, već samo simpatični. Nina Đogani, gostovala je u emisiji kod sestre Lune Đogani, a tom… »
"Sviđali su mi se uvek Lunini momci, znali su i oni," Nina Đogani šokirala javnost izjavom: "Da se ogradim..."

"Sviđali su mi se uvek Lunini momci, znali su i oni," Nina Đogani šokirala javnost izjavom: "Da se ogradim..."

Telegraf pre 2 dana
Nina Đogani gostovala je u emisiji kod svoje sestre Lune Đogani, gde je otvoreno govorila o svom odrastanju i privatnom životu. Tokom razgovora, Nina je priznala da su joj se, dok je bila mlađa, sviđali bivši momci njene sestre. - Nikad nisam bila… »

Vesti dana »