Povezane vesti

Predsednica Severne Makedonije o tragediji u Kočanima: "Dirnula me je humanost i solidarnost suseda, apsolutno niko i ništa ne…

Predsednica Severne Makedonije o tragediji u Kočanima: "Dirnula me je humanost i solidarnost suseda, apsolutno niko i ništa ne…

Kurir pre 22 dana
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je danas da su je posle tragedije u Kočanimadirnuli humanost i solidarnost suseda, brzina aktiviranja Evropskog mehanizma civilne zaštite i međunarodna solidarnost. Kako je saopštio… »
Siljanovska Davkova povodom godišnjice tragedije u Kočanima: Dirnula me je humanost i solidarnost suseda

Siljanovska Davkova povodom godišnjice tragedije u Kočanima: Dirnula me je humanost i solidarnost suseda

Danas pre 23 dana
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je danas da su je posle tragedije u Kočanima dirnuli humanost i solidarnost suseda, brzina aktiviranja Evropskog mehanizma civilne zaštite i međunarodna solidarnost. Kako je saopštio… »
Siljanovska Davkova o tragediji u Kočanima: Dirnula me je humanost i solidarnost suseda

Siljanovska Davkova o tragediji u Kočanima: Dirnula me je humanost i solidarnost suseda

Beta pre 23 dana
Predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova izjavila je danas da su je posle tragedije u Kočanima dirnuli humanost i solidarnost suseda, brzina aktiviranja Evropskog mehanizma civilne zaštite i međunarodna solidarnost. Kako je saopštio… »

Serbian News Media pre 23 dana

Radio sto plus pre 23 dana
Kako je saopštio kabinet predsednice Severne Makedonije, Siljanovska Davkova je rekla da, jednu godinu posle nesreće u diskoteci “Puls” u Kočanima, smatra da je doneta ispravna politička i medicinska odluka kada je odlučeno da najteže povređeni pacijenti… »

Vesti dana »