Повезане вести

Председница Северне Македоније о трагедији у Кочанима: "Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа, апсолутно нико и ништа не…

Председница Северне Македоније о трагедији у Кочанима: "Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа, апсолутно нико и ништа не…

Курир пре 9 сати
Председница Северне Македоније Гордана Сиљановска Давкова изјавила је данас да су је после трагедије у Кочанимадирнули хуманост и солидарност суседа, брзина активирања Европског механизма цивилне заштите и међународна… »
Сиљановска Давкова поводом годишњице трагедије у Кочанима: Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа

Сиљановска Давкова поводом годишњице трагедије у Кочанима: Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа

Данас пре 9 сати
Председница Северне Македоније Гордана Сиљановска Давкова изјавила је данас да су је после трагедије у Кочанима дирнули хуманост и солидарност суседа, брзина активирања Европског механизма цивилне заштите и међународна… »
Сиљановска Давкова о трагедији у Кочанима: Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа

Сиљановска Давкова о трагедији у Кочанима: Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа

Бета пре 11 сати
Председница Северне Македоније Гордана Сиљановска Давкова изјавила је данас да су је после трагедије у Кочанима дирнули хуманост и солидарност суседа, брзина активирања Европског механизма цивилне заштите и међународна… »

Сербиан Невс Медиа пре 11 сати

Радио сто плус пре 10 сати
Како је саопштио кабинет председнице Северне Македоније, Сиљановска Давкова је рекла да, једну годину после несреће у дискотеци “Пулс” у Кочанима, сматра да је донета исправна политичка и медицинска одлука када је одлучено да… »

Вести дана »