Повезане вести
Председница Северне Македоније о трагедији у Кочанима: "Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа, апсолутно нико и ништа не…
Курир пре 9 сати
Председница Северне Македоније Гордана Сиљановска Давкова изјавила је данас да су је после трагедије у Кочанимадирнули хуманост и солидарност суседа, брзина активирања Европског механизма цивилне заштите и међународна… »
Сиљановска Давкова поводом годишњице трагедије у Кочанима: Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа
Данас пре 9 сати
Председница Северне Македоније Гордана Сиљановска Давкова изјавила је данас да су је после трагедије у Кочанима дирнули хуманост и солидарност суседа, брзина активирања Европског механизма цивилне заштите и међународна… »
Сиљановска Давкова о трагедији у Кочанима: Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа
Бета пре 11 сати
Председница Северне Македоније Гордана Сиљановска Давкова изјавила је данас да су је после трагедије у Кочанима дирнули хуманост и солидарност суседа, брзина активирања Европског механизма цивилне заштите и међународна… »
Сиљановска Давкова о трагедији у Кочанима: Дирнула ме је хуманост и солидарност суседа
Сербиан Невс Медиа пре 11 сати
Радио сто плус пре 10 сати
Како је саопштио кабинет председнице Северне Македоније, Сиљановска Давкова је рекла да, једну годину после несреће у дискотеци “Пулс” у Кочанима, сматра да је донета исправна политичка и медицинска одлука када је одлучено да… »
Вести дана »
Ирански “ас из рукава”: Оружје које може парализовати светску економију
Нова пре 1 сатјош 64 повезане
"Трампе, уништио си нам морнарицу, кажеш? Прођи мореузом, ако смеш!" Иран послао поруку Вашингтону, ракете Тел Авиву, уништио скуп дрон Италијанима! (видео)
Курир пре 15 минутајош 71 повезана
Пробудите се уз Еуроневс Јутро: Да ли је договорено решење о Закону о странцима на КиМ корак у позитивном смеру?
Еуроневс пре 1 сатјош 55 повезаних