Povezane vesti
Brutalno pretučena žena nasred ulice u Beogradu: "Polomio mi je vilicu, imam otvorene rane na glavi, ali sam živa"
Mondo pre 24 sata
U subotu 14. marta je u Borskoj ulici na Kanarevom brdu u Beogradu brutalno pretućena žena D.S. (34), a policija je uhapsila A.S. (37) zbog nasilja u porodici, saznaje "Telegraf". Snimak nasilja nasred ulice kružio je svim društvenim mrežama i zgrozio je… »
"Polomio mi je vilicu, izbio zub, imam otvorene rane na glavi, ali živa sam" Žrtva jezivog nasilja u Beogradu opisala pakao…
Kurir pre 1 dan
Muškarac A. S. (37) uhapšen je u subotu u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Kako se sumnja on je napao svoju suprugu (34) nasred ulice na Kanarevom brdu, tukao je i šutirao. - Ženi je zadao više udaraca po glavi… »
"Godinama me tuče pred troje male dece"! Jeziva objava kruži mrežama, detalji horora u Rakovici
Telegraf pre 1 dan
U beogradskom naselju Kanarevo brdo, u Borskoj ulici, u subotu se dogodio stravičan slučaj porodičnog nasilja koji je uznemirio javnost. Pripadnici policije uhapsili su A.S. (37) nakon što je brutalno napao svoju suprugu D.S. (34) naočigled brojnih… »
Uhapšen nasilnik iz Rakovice: Nasred ulice tukao i šutirao suprugu
Nova pre 1 dan
Muškarac A.S. (37), uhapšen je u subotu nakon što je nasred Borske ulice u Rakovici u Beogradu tukao i šutirao svoju suprugu D.S. (34). Kako se saznaje, ženi je tom prilikom zadao više udaraca rukama u predelu glave, na nogama i u predelu tela. Lekarska… »
Iživljavao se nad suprugom nasred ulice?! Nasilnik tukao ženu po glavi i šutirao je. Porodično nasilje u Rakovici
Dnevnik pre 1 dan
Muškarac A. S. (37), uhapšen je u subotu nakon što je nasred Borske ulice u Rakovici u Beogradu tukao i šutirao svoju suprugu D. S. (34), saznaje Telegraf.rs. Kako se saznaje, ženi je tom prilikom zadao više udaraca rukama u predelu glave, na nogama i u… »
Jeziv napad u Rakovici! Nasilnik se iživljavao nad suprugom, tukao je po glavi i šutirao nasred ulice
Telegraf pre 1 dan
Muškarac A.S. (37), uhapšen je u subotu nakon što je nasred Borske ulice u Rakovici u Beogradu tukao i šutirao svoju suprugu D.S. (34), saznaje Telegraf.rs. Kako se saznaje, ženi je tom prilikom zadao više udaraca rukama u predelu glave, na nogama i u… »
Vesti dana »
Ovo je ubijeni muškarac u Čačku: Osumnjičeni mu razbio glavu čekićem, pa pobegao (foto)
Mondo pre 26 minutajoš 31 povezana
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 27 minutajoš 25 povezanih
Tramp: Ako nam saveznici ne pomognu oko Ormuskog moreuza, to će biti veoma loše za budućnost NATO-a
Beta pre 2 satajoš 46 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
N1 Info pre 4 satijoš 11 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 6 satijoš 65 povezanih