Povezane vesti

Ustali u zoru i postideli odrasle: Potez mališana iz sela kod Čačka oduševio Srbiju: "Oduševilo me što su se sami…

Ustali u zoru i postideli odrasle: Potez mališana iz sela kod Čačka oduševio Srbiju: "Oduševilo me što su se sami…

Blic pre 11 sati
Deca su ustala rano u nedelju i sa metlama očistila prostor kako bi mogli nesmetano da se igraju "Oduševilo me je to što su se sami organizovali, uzeli metle i očistili ulicu bolje nego odrasli", bili su samo neki od komentara Lepa slika danas nam stiže… »
Prelepa slika iz sela Mršinci: Sedmoro mališana uzelo metle i poranili da sami očiste svoju ulicu - bravo deco (foto)

Prelepa slika iz sela Mršinci: Sedmoro mališana uzelo metle i poranili da sami očiste svoju ulicu - bravo deco (foto)

Dnevnik pre 11 sati
ČAČAK: Lepa slika danas nam stiže iz sela Mršinci kod Čačka. Sedmoro mališana iz jedne ulice dogovorili su se da u nedelju ujutru porane i da očiste okretnicu za autobus u selu kao i ulicu, kako bi mogli nesmetano da se igraju, voze trotinet, rolere… -… »
Prelepa slika iz sela Mršinci kod Čačka! Nedelja je, nema škole, a oni poranili! Sedam mališana uzelo metle da sami očiste…

Prelepa slika iz sela Mršinci kod Čačka! Nedelja je, nema škole, a oni poranili! Sedam mališana uzelo metle da sami očiste…

Kurir pre 12 sati
Lepa slika stiže iz sela Mršinci kod Čačka. Sedam mališana iz jedne ulice dogovorili su se da u nedelju ujutru porane i da očiste okretnicu za autobus u selu kao i ulicu, kako bi mogli nesmetano da se igraju, voze trotinet, rolere… - Mi smo znali za taj… »
Prelepa slika iz sela Mršinci: Sedmoro mališana uzelo metle i poranili da sami očiste svoju ulicu - bravo deco (FOTO)

Prelepa slika iz sela Mršinci: Sedmoro mališana uzelo metle i poranili da sami očiste svoju ulicu - bravo deco (FOTO)

RINA pre 13 sati
Prelepa slika iz sela Mršinci: Sedmoro mališana uzelo metle i poranili da sami očiste svoju ulicu - bravo deco (FOTO) Čačak - Lepa slika danas nam stiže iz sela Mršinci kod Čačka. Sedmoro mališana iz jedne ulice dogovorili su se da u nedelju ujutru… »
Ovo je danas najlepša slika iz Srbije! Divan gest sedmoro mališana iz sela Mršinci kod Čačka: Bravo!

Ovo je danas najlepša slika iz Srbije! Divan gest sedmoro mališana iz sela Mršinci kod Čačka: Bravo!

Telegraf pre 12 sati
Lepa slika danas nam stiže iz sela Mršinci kod Čačka. Sedmoro mališana iz jedne ulice dogovorili su se da u nedelju ujutru porane i da očiste okretnicu za autobus u selu kao i ulicu, kako bi mogli nesmetano da se igraju, voze trotinet, rolere… - Mi smo… »

Vesti dana »