Povezane vesti
"Nećeš doći na sahranu, odlučila sam!" Vedrana Rudan u svađi sa sinom: Lekari rekli da ima još 3 meseca života
Telegraf 15.03.2026
Hrvatska književnica Vedrana Rudan suočava se s teškom borbom protiv karcinoma, a u svojoj najnovijoj kolumni iskreno je pisala o dijagnozi, porodici i svakodnevnim situacijama koje joj donose i bol i smeh. Lekari su joj saopštili da joj je ostalo tri… »
Vedrana Rudan u svađi sa sinom, neće ga ni na sahranu Književnici lekari rekli da ima tri meseca života: "Odlučila sam, nećeš…
Blic 15.03.2026
Otvoreno piše o odnosima sa porodicom, posebno sa sinom i prijateljicama. Operisana je 2024. godine i ističe da je samo 5% ljudi u njenoj situaciji imalo šansu za operaciju. Popularna književnica Vedrana Rudan bori se sa karcinomom, a u svojoj novoj… »
Vesti dana »
Stefanović: VJT zadovoljno presudom Vladimiru i Miljani Kecmanović, ali će se žaliti
Danas pre 25 minutajoš 72 povezane
Matić: Napali su me ispred skupštine, na mestu koje bi trebalo da bude simbol demokratije, zlo se preselilo u centar Beograda
Cenzolovka pre 2 satajoš 42 povezane
Mirovni sporazum SAD i Irana predstavlja poraz za Izrael i nastaviće da ga potkopava, kaže stručnjak za međunarodne odnose
Mašina pre 5 minutajoš 73 povezane
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Policija zaustavila auto u Inđiji, a odmah potom pretresla kuću vozača! Otkriveno preko 100 kilograma droge! (foto)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane