Povezane vesti

Sećam se njenih poslednjih reči... preminula je u stampedu, bežeći iz diskoteke smrti: Majka jedne od 63 žrtve iz Kočana na…

Sećam se njenih poslednjih reči... preminula je u stampedu, bežeći iz diskoteke smrti: Majka jedne od 63 žrtve iz Kočana na…

Kurir pre 1 dan
Te noći moja ćerka je otišla u kafić sa bratom, a onda se uputila u diskoteku "Puls" iz koje se nije vratila. Nisu ni slutili da se te večeri poslednji put vide, kroz suze svoju bolnu ispovest za Kurir započinje Violeta Aleksova, majka Stefanije Aleksove… »
"Tela su bila u plamenu, deca vrištala i molila za pomoć..." Meštanin Kočana za Kurir godinu dana od stravičnoj požara u…

"Tela su bila u plamenu, deca vrištala i molila za pomoć..." Meštanin Kočana za Kurir godinu dana od stravičnoj požara u…

Kurir pre 1 dan
“Bio sam na ratištu, išao u vojsku, svega sam se nagledao u životu ali tako nešto ja u životu nisam video. Dim je bio gust, vatrogasci su se borili sa vatrom. Nekoliko njih je ležalo na podu nedaleko od ulaza, pretpostavljam da su se nagutali dima i njih… »

Vesti dana »