Povezane vesti
Laridžani: Iran nije u ratu sa američkim narodom, branimo se
Politika pre 14 sati
Prema objavi Alija Laridžanija na Iks nalogu „ostaci Epstinove ekipe planirali su zaveru sličnu napadu na Njujork 11. septembra u nameri da za to optuže Iranˮ. Prema objavi Alija Laridžanija na Iks nalogu „ostaci Epstinove ekipe planirali su zaveru… »
Laridžani tvrdi da se sprema "novi 11. septembar": "Epstajnova mreža kuje plan"; "Optužiće Iran"
B92 pre 17 sati
Sekretar Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Irana Ali Laridžani tvrdi da je skovan plan za napad sličan onom koji se dogodio 11. septembra u Americi i da će za to biti okrivljen Iran. "Čuo sam da su preostali članovi Epstajnove mreže skovali zaveru… »
"Sprema se teroristički napad za koji će nas da okrive": Najmoćniji čovek u Iranu šokira: "Biće kao 11. septembar"
Mondo pre 18 sati
Sekretar Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Irana Ali Laridžani rekao je da je dobio informacije o planiranju operacije pod "lažnom zastavom" čiji je cilj svaljivanje krivice na Iran. "Čuo sam da su preostali članovi Epstinove mreže smislili zaveru… »
"Epstinova ekipa planirala napad sličan 11. Septembru" Laridžani upozorio: Hteli su za to da optuže Iran
Večernje novosti pre 19 sati
SEKRETAR Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Ali Laridžani izjavio je da Iran nije u ratu sa američkim narodom, već da je napadnut i da se samo brani. Foto: Profimedia "Čuo sam da su ostaci Epstinove ekipe planirali zaveru da naprave incident sličan… »
Iranski zvaničnik: Nismo u ratu sa američkim narodom
NIN pre 20 sati
Sekretar Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Ali Laridžani izjavio je danas da Iran nije u ratu sa američkim narodom, već da je napadnut i da se samo brani. "Čuo sam da su ostaci Epstinove ekipe planirali zaveru da naprave incident sličan napadu na… »
Vesti dana »
Dobili su ne samo bitku nego i rat za Oskara: Velika pobeda filma 'Jedna bitka za drugom'
BBC News pre 42 minutajoš 37 povezanih
Siner bio bolji u najvažnijim momentima, Medvedev ostao bez trofeja: Bez brejkova u finalu Indijan Velsa!
Hot sport pre 46 minutajoš 21 povezana
Danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 19 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 14 povezanih
Tramp o budućnošću NATO-a: Biće veoma loše ako ne pomogne SAD u Iranu
NIN pre 6 minutajoš 13 povezanih