Повезане вести
Лариџани: Иран није у рату са америчким народом, бранимо се
Политика 15.03.2026
Према објави Алија Лариџанија на Икс налогу „остаци Епстинове екипе планирали су заверу сличну нападу на Њујорк 11. септембра у намери да за то оптуже Иранˮ. Према објави Алија Лариџанија на Икс налогу „остаци Епстинове екипе… »
Лариџани тврди да се спрема "нови 11. септембар": "Епстајнова мрежа кује план"; "Оптужиће Иран"
Б92 15.03.2026
Секретар Врховног савета за националну безбедност Ирана Али Лариџани тврди да је скован план за напад сличан оном који се догодио 11. септембра у Америци и да ће за то бити окривљен Иран. "Чуо сам да су преостали чланови… »
"Спрема се терористички напад за који ће нас да окриве": Најмоћнији човек у Ирану шокира: "Биће као 11. септембар"
Мондо 15.03.2026
Секретар Врховног савета за националну безбедност Ирана Али Лариџани рекао је да је добио информације о планирању операције под "лажном заставом" чији је циљ сваљивање кривице на Иран. "Чуо сам да су преостали чланови… »
"Епстинова екипа планирала напад сличан 11. Септембру" Лариџани упозорио: Хтели су за то да оптуже Иран
Вечерње новости 15.03.2026
СЕКРЕТАР Врховног савета за националну безбедност Али Лариџани изјавио је да Иран није у рату са америчким народом, већ да је нападнут и да се само брани. Фото: Профимедиа "Чуо сам да су остаци Епстинове екипе планирали заверу… »
Ирански званичник: Нисмо у рату са америчким народом
НИН 15.03.2026
Секретар Врховног савета за националну безбедност Али Лариџани изјавио је данас да Иран није у рату са америчким народом, већ да је нападнут и да се само брани. "Чуо сам да су остаци Епстинове екипе планирали заверу да направе… »
Вести дана »
Временска прогноза за 10. септембар 2026: И даље топло, на северу земље променљиво облачно
Сербиан Невс Медиа пре 27 минутајош 23 повезане
Трамп дели по 5.000 долара пунолетним Американцима: Новац леже под једним условом, а постоји и правило за трошење
Мондо пре 52 минутајош 13 повезаних
Четворо погинулих у нападу на Николајев; Русија: Украјина гађала луку у Махачкали
РТС пре 1 сатјош 16 повезаних