Povezane vesti
Jakov Jozinović odgovorio Senidi, publika oduševljeno odregaovala, sada se čeka reakcija pevačice
Blic pre 1 dan
Premijerno su predstavljene dve nove pesme: 'Stol za dvoje' i 'Ja za čuda letim', koje će uskoro biti objavljene. Najavio je nastavak turneje s već rasprodatim koncertima u Beogradu, čime potvrđuje status nove muzičke zvezde na regionalnoj sceni. Jakov… »
Spens u euforiji: Jakov Jozinović priredio vrhunski koncertni šou, Saša Kovačević gost, a Senidah dobila odgovor
Kurir pre 1 dan
Pred rasprodatom velikom halom SPENS-a, Jakov Jozinović održao je svoj prvi veliki koncert u Srbiji i publici priredio snažan koncertni spektakl koji je potvrdio zašto se poslednjih meseci sve češće govori da je pred njim velika muzička karijera. Uz bend… »
Senidah dobila odgovor: Jakov Jozinović izveo dve nove pesme i priredio vrhunski šou u Novom Sadu
Kurir pre 1 dan
Pred rasprodatom velikom halom SPENS, Jakov Jozinović održao je svoj prvi veliki koncert u Srbiji i publici priredio snažan koncertni spektakl koji je potvrdio zašto se poslednjih meseci sve češće govori da je pred njim velika muzička karijera. Uz bend… »
Na koncertu Jakova Jozinovića u Novom Sadu ne može igla da padne Publika pala u trans kada je izašao na scenu: Evo kojom…
Blic pre 2 dana
Publika je emotivno reagovala na pesmu „Ja volim“, koja je postala zaštitni znak mladog pevača. Toni Cetinski je javno podržao Jozinovića i poslao mu poruku ohrabrenja pred koncert. U velikoj hali novosadskog Spensa ove subote okupio se pun kapacitet… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
Izraelska vojska tvrdi da je ubila više od 400 pripadnika Hezbolaha od početka ofanzive
Serbian News Media pre 45 minutajoš 42 povezane
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 11 povezanih
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 9 satijoš 65 povezanih