Povezane vesti

Vlasnički pas ujeo dečaka (4) dok se igrao u svom dvorištu

Vlasnički pas ujeo dečaka (4) dok se igrao u svom dvorištu

Jugmedia pre 6 sati
Vlasnički pas ujeo je za nogu četvorogodišnjeg dečaka u ulici Braće Stojanovića u naselju Garić. Dete je prevezeno u Opštu bolnicu Prokuplje, a kako kažu očevici „malino“ ga je ujeo za nogu. Dečak se igrao u svom dvorištu, kada je pas ušao. Ljudi su ga… »
Užas u Prokuplju! Vlasnički pas ujeo dete (4), meštani u strahu: "Šeta ulicom, ulazi u dvorišta, niko ne sme da mu priđe"

Užas u Prokuplju! Vlasnički pas ujeo dete (4), meštani u strahu: "Šeta ulicom, ulazi u dvorišta, niko ne sme da mu priđe"

Blic pre 9 sati
Dete je prebačeno u Opštu bolnicu u Prokuplju na lečenje Pas se i dalje nalazi u dvorištu gde se dogodio incident i niko ne sme da mu priđe U Ulici Braće Stojanovića u Gariću, vlasnički pas ujeo je za nogu četvorogodišnjeg dečaka. Dete je prevezeno u… »
"A kako mi sada da izađemo iz kuća i dvorišta?": Vlasnički pas ujeo dečaka (4) kod Prokuplja, ljudi u strahu

"A kako mi sada da izađemo iz kuća i dvorišta?": Vlasnički pas ujeo dečaka (4) kod Prokuplja, ljudi u strahu

Mondo pre 9 sati
U Ulici Braće Stojanovića u Gariću, vlasnički pas ujeo je za nogu četvorogodišnjeg dečaka. Dete je prevezeno u Opštu bolnicu Prokuplje, a kako kažu očevici "malino" je dete ujeo za nogu. Dete se igralo u svom dvorištu, kada je pas ušao. Ljudi su ga jedva… »
Najverovatnije vlasnički pas ujeo četvorogodišnjaka

Najverovatnije vlasnički pas ujeo četvorogodišnjaka

Prokuplje press pre 11 sati
Pre sat vremena u Ulici Braće Stojanovića u Gariću, najverovatnije vlasnički pas ujeo je za nogu četvorogodišnjeg dečaka. Dete je prevezeno u Opštu bolnicu Prokuplje, a kako kažu očevici „malino“ je dete ujeo za nogu. Dete se igralo u svom dvorištu, kada… »
Vlasnički pas ujeo četvorogodišnjeg dečaka: Drama kod Prokuplja, ljudi jedva odbranili mališana - Kako mi sada da izađemo iz…

Vlasnički pas ujeo četvorogodišnjeg dečaka: Drama kod Prokuplja, ljudi jedva odbranili mališana - Kako mi sada da izađemo iz…

Kurir pre 11 sati
Dete je prevezeno u Opštu bolnicu Prokuplje, a kako kažu očevici „malino“ je dete ujeo za nogu. Dete se igralo u svom dvorištu, kada je pas ušao. Ljudi su ga jedva odbranili. -Zvali smo policiju, kažu ne mogu ništa. Ne znamo koga da zovemo, jer evo pas… »
Pas upao u dvorište i izujedao četvorogodišnjeg dečaka, policija roditelje uputila na privatnu tužbu

Pas upao u dvorište i izujedao četvorogodišnjeg dečaka, policija roditelje uputila na privatnu tužbu

Rešetka pre 11 sati
U naselju Garić, u Ulici Braće Stojanovića, danas se dogodio stravičan incident kada je pas, za kojeg se veruje da je vlasnički, upao u privatno dvorište i napao četvorogodišnje dete. Dečak je sa povredama noge hitno transportovan u Opštu bolnicu u… »

Vesti dana »