Povezane vesti
Milanović: Brine me što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem; Vučić: Neće mi Milanović određivati šta da govorim
Insajder pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ga brine to što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem, ali i dodao da je Hrvatska članica NATO i Evropske unije (EU). "Činjenica je da im je Kina prodala nešto. Zašto to Srbija radi? Do određene… »
Milanović o kineskim raketama
Vesti online pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da je zabrinut zbog nabavke kineskih balističkih raketa CM-400AKG u Srbiji, ocenjujući da je reč o ofanzivnom oružju. “Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Moram priznati da ne znam što žele… »
Milanović opet brutalno iskren: Srbi se naoružavaju ozbiljno, a mi kupujemo tenkove k'o pravi čobani!
Pravda pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da je zabrinut zbog nabavke kineskih balističkih raketa CM-400AKG u Srbiji, ocenjujući da je reč o ofanzivnom oružju. "Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Moram priznati da ne znam što žele… »
Milanović o kineskim raketama: Srbija se ozbiljno naoružava, a mi kupujemo tenkove ko pravi čobani
Sputnik pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da je zabrinut zbog nabavke kineskih balističkih raketa CM-400AKG u Srbiji, ocenjujući da je reč o ofanzivnom oružju. "Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Moram priznati da ne znam što žele… »
Milanović: „Brine me što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem“
Serbian News Media pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ga brine to što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem, ali i dodao da je Hrvatska članica NATO i Evropske unije (EU). „Činjenica je da im je Kina prodala nešto. Zašto to Srbija radi? Do određene… »
I Milanović komentariše Vučića: Zanimljiv čovek
Danas pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da ne razume zašto se Srbija snabdeva ofanzivnim oružjem. Povodom izjava Aleksandra Vučića kako „Hrvatska, Albanija i Kosovo“ žele da napadnu Srbiju, rekao je da je Vučić „prilično zanimljiv čovek“ i pitao –… »
Predsednik Hrvatske ne razume zašto Srbija nabavlja ofanzivno oružje
Slobodna Evropa pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da ne razume zašto se Srbija snabdeva ofanzivnim oružjem. "Do određene mere razumem da žele da imaju jaku defanzivu, ali oni se snabdevaju i napadnim oružjem. I to me brine, ali opet Hrvatska je u NATO-u i… »
Milanović: Vučić prilično zanimljiv čovek - s čim da napadnemo Srbiju, mi nemamo vojsku za to?
N1 Info pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da ne razume zašto se Srbija snabdeva ofanzivnim oružjem. Povodom izjava Aleksandra Vučića kako "Hrvaska, Albanija i Kosovo" žele da napadnu Srbiju, rekao je da je Vučić "prilično zanimljiv čovek" i pitao -… »
Milanović: Brine me što Srbija nabavlja hipersonične rakete
NIN pre 10 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da Srbija nabavlja i oružje za napad i da ga to brine, dodavši da ne zna šta je Srbija želela da postigne kupovinom hipersoničnih raketa iz Kine. "Moram priznati da ne znam šta žele postići s tom… »
Milanović: Brine me što se Srbija oprema sa oružjem, Vučić da pazi šta govori
Newsmax Balkans pre 10 dana
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da ne zna šta želi srpski državni vrh da postigne sa naoružavanjem, koje je proteklih dana jedna od vodećih tema u javnosti. "Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Oni dosta troše. Boga pitaj odakle… »
Milanović: "Srbija kupuje ofanzivno oružje, a mi tenkove kao čobani"
Mondo pre 10 dana
„Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Moram da priznam da ne znam šta žele da postignu ovom vrstom naoružanja. Zašto Srbija to radi - donekle se razume da žele da imaju jaku odbranu, ali se snabdevaju i ofanzivnim oružjem. To me brine, ali… »
Vesti dana »
Toplo i vetrovito, uveče stiže kiša i pljuskovi, na planinama moguć sneg
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
Vozač stradao na licu mesta Teška nesreća kod Stajićeva: BMW preticao kolonu, pa se zakucao u kamion
Blic pre 23 minutajoš 20 povezanih