Povezane vesti

Milanović: Brine me što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem; Vučić: Neće mi Milanović određivati šta da govorim

Milanović: Brine me što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem; Vučić: Neće mi Milanović određivati šta da govorim

Insajder pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ga brine to što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem, ali i dodao da je Hrvatska članica NATO i Evropske unije (EU). "Činjenica je da im je Kina prodala nešto. Zašto to Srbija radi? Do određene… »
Milanović o kineskim raketama

Milanović o kineskim raketama

Vesti online pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da je zabrinut zbog nabavke kineskih balističkih raketa CM-400AKG u Srbiji, ocenjujući da je reč o ofanzivnom oružju. “Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Moram priznati da ne znam što žele… »
Milanović opet brutalno iskren: Srbi se naoružavaju ozbiljno, a mi kupujemo tenkove k'o pravi čobani!

Milanović opet brutalno iskren: Srbi se naoružavaju ozbiljno, a mi kupujemo tenkove k'o pravi čobani!

Pravda pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da je zabrinut zbog nabavke kineskih balističkih raketa CM-400AKG u Srbiji, ocenjujući da je reč o ofanzivnom oružju. "Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Moram priznati da ne znam što žele… »
Milanović o kineskim raketama: Srbija se ozbiljno naoružava, a mi kupujemo tenkove ko pravi čobani

Milanović o kineskim raketama: Srbija se ozbiljno naoružava, a mi kupujemo tenkove ko pravi čobani

Sputnik pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da je zabrinut zbog nabavke kineskih balističkih raketa CM-400AKG u Srbiji, ocenjujući da je reč o ofanzivnom oružju. "Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Moram priznati da ne znam što žele… »
Milanović: „Brine me što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem“

Milanović: „Brine me što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem“

Serbian News Media pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da ga brine to što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem, ali i dodao da je Hrvatska članica NATO i Evropske unije (EU). „Činjenica je da im je Kina prodala nešto. Zašto to Srbija radi? Do određene… »
I Milanović komentariše Vučića: Zanimljiv čovek

I Milanović komentariše Vučića: Zanimljiv čovek

Danas pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da ne razume zašto se Srbija snabdeva ofanzivnim oružjem. Povodom izjava Aleksandra Vučića kako „Hrvatska, Albanija i Kosovo“ žele da napadnu Srbiju, rekao je da je Vučić „prilično zanimljiv čovek“ i pitao –… »
Predsednik Hrvatske ne razume zašto Srbija nabavlja ofanzivno oružje

Predsednik Hrvatske ne razume zašto Srbija nabavlja ofanzivno oružje

Slobodna Evropa pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da ne razume zašto se Srbija snabdeva ofanzivnim oružjem. "Do određene mere razumem da žele da imaju jaku defanzivu, ali oni se snabdevaju i napadnim oružjem. I to me brine, ali opet Hrvatska je u NATO-u i… »
Milanović: Vučić prilično zanimljiv čovek - s čim da napadnemo Srbiju, mi nemamo vojsku za to?

Milanović: Vučić prilično zanimljiv čovek - s čim da napadnemo Srbiju, mi nemamo vojsku za to?

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da ne razume zašto se Srbija snabdeva ofanzivnim oružjem. Povodom izjava Aleksandra Vučića kako "Hrvaska, Albanija i Kosovo" žele da napadnu Srbiju, rekao je da je Vučić "prilično zanimljiv čovek" i pitao -… »
Milanović: Brine me što Srbija nabavlja hipersonične rakete

Milanović: Brine me što Srbija nabavlja hipersonične rakete

NIN pre 2 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da Srbija nabavlja i oružje za napad i da ga to brine, dodavši da ne zna šta je Srbija želela da postigne kupovinom hipersoničnih raketa iz Kine. "Moram priznati da ne znam šta žele postići s tom… »
Milanović: Brine me što se Srbija oprema sa oružjem, Vučić da pazi šta govori

Milanović: Brine me što se Srbija oprema sa oružjem, Vučić da pazi šta govori

Newsmax Balkans pre 2 dana
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da ne zna šta želi srpski državni vrh da postigne sa naoružavanjem, koje je proteklih dana jedna od vodećih tema u javnosti. "Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Oni dosta troše. Boga pitaj odakle… »
Milanović: "Srbija kupuje ofanzivno oružje, a mi tenkove kao čobani"

Milanović: "Srbija kupuje ofanzivno oružje, a mi tenkove kao čobani"

Mondo pre 2 dana
„Nabavka raketa? To je njihova suverena odluka. Moram da priznam da ne znam šta žele da postignu ovom vrstom naoružanja. Zašto Srbija to radi - donekle se razume da žele da imaju jaku odbranu, ali se snabdevaju i ofanzivnim oružjem. To me brine, ali… »

Vesti dana »