Povezane vesti
Aleksandra Mladenović prvi put o skandalu sa Džejlom, otkrila šta se desilo pred emisiju: Roditelji prolaze kroz agoniju
Mondo pre 2 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović govorila je pred kamerom MONDO portala o nedavnom skadalu koji je izbio u emisiji Ognjena Amidžića u kojoj je gostovala sa koleginicom Džejlom Ramović. Aleksandra nam je otkrila da su se njeni roditelji veoma potresli zbog… »
"Moji roditelji prolaze kroz agoniju" Aleksandra Mladenović nakon sukoba sa koleginicom: Ja Džejlu mnogo volim...
Kurir pre 2 dana
Aleksandra Mladenović u žiži je javnosti nakon sukoba sa koleginicom Džejlom Ramović prilikom zajedničkog gostovanja. Posle gostovanja u Amidžiju na društvenim mrežama nastao je haos i mnoštvo komentara koji nisu bili naklonjeni Aleksandri. Pevačica je… »
"Roditelji mi prolaze agoniju", Aleksandra Mladenović o sukobu sa Džejlom, pa oštro o Cetinskom: To je bezveze!
Telegraf pre 2 dana
Ekipa Telegrafa zatekla je pevačicu Aleksandru Mladenović na beogradskom aerodromu, gde je pričala o nedavnoj raspravi s Džejlom Ramović u emisiji "Amidži šou", otkazivanju koncerta Tonija Cetinskog u Spensku, kao i emotivnom stanju nakon smrti Dragana… »
"Roditelji mi prolaze kroz agoniju posle svađe sa Džejlom" Aleksandra Mladenović o sukobu sa koleginicom, pomenula i Tonija…
Blic pre 2 dana
Negativni komentari preko društvenih mreža je ne pogađaju Aleksandra trenutno sprema novi album i ističe da joj je to predmet interesovanja Pevačica Aleksandra Mladenović kaže da njena porodica prolazi kroz pravi pakao nakon što je u emisiji "Ami Dži… »
"Moji roditelji prolaze kroz agoniju nakon svađe sa Džejlom": Aleksandra Mladenović o sukobu sa koleginicom
Nova pre 2 dana
Pevačica Aleksandra Mladenović kaže da njena porodica prolazi kroz pravi pakao nakon što je u emisiji "Amidži šou" došlo do rasprave sa koleginicom Džejlom Ramović. Ona tvrdi za Blic da je negativni komentari koje joj ljudi mahom pišu na mrežama ne… »
Vesti dana »
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
NIN pre 7 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Glas Zaječara pre 8 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 8 satijoš 2 povezane
Haos na najmoćnijem nosaču aviona: Nakon dvoednevne borbe sa vatrom, američki ponos se povlači na Krit
Večernje novosti pre 5 minutajoš 34 povezane