Повезане вести
Милановић: Председник Србије даје необичне изјаве; Вучић: Неће ми хрватски председник одређивати шта да говорим
РТС 15.03.2026
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је да га брине што се Србија наоружава офанзивним оружјем и поручио да меморандум Загреба, Тиране и владе у Приштини "није никакав војни савез". Председник Вучић је рекао да Србија са… »
Вучић одговорио Милановићу: Да пазим шта говорим?! (видео)
Правда 15.03.2026
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да ће чувати мир и стабилност Србије као и поштовање за државу и народ и да му неће хрватски председник нити било ко други одређивати шта да говори. "Рекао је данас председник… »
"Да сам знао да ће толико да им се допадне, одавно бих је ја купио", Вучић одговорио Милановићу о новој ракети: Они могу да…
Блиц 15.03.2026
Вучић је истакао да Србија самостално доноси важне одлуке и неће дозволити да други одређују њен пут или му говоре шта да прича. Нагласио је да Србија жели мир и боље односе са Хрватском, али да неће пристати на спољне… »
Вучиц́: Да сам знао да ц́е се Хрватима наша ракета толико допасти, купио бих је још и раније
Спутник 15.03.2026
Коментаришуц́и бурне реакције из Хрватске о купвини кинеских ракета, председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да би модерне ракете купио још раније да је знао да ц́е Хрватима толико да се допадну. Говорец́и на митингу СНС-а… »
Вучић одговорио Милановићу: Чувам мир и поштовање Србије, нико ми неће одређивати шта да говорим
Еуроневс 15.03.2026
Председник Александар Вучић поручио је данас да ће чувати мир и стабилност Србије као и поштовање за државу и народ и да му неће хрватски председник нити било ко други одређивати шта да говори. "Рекао је данас председник (Зоран)… »
Вучић: Чувам мир и поштовање Србије, неће ми Милановић одређивати шта да говорим
Невсмакс Балканс 15.03.2026
Председник Србије Александар Вучић рекао је, поводом изјаве хрватског председника Зорана Милановића да је боље да пази шта говори, да му нико неће одређивати шта ће да говори и да са Хрватима жели много боље односе. Председник… »
Радови на тунелу Кадињача крећу до Видовдана: Вучић најавио најзначајнију ствар за Бајину Башту - налог је стриктан (ФОТО)…
РИНА 15.03.2026
Радови на тунелу Кадињача крећу до Видовдана: Вучић најавио најзначајнију ствар за Бајину Башту - налог је стриктан (ФОТО) Бајина Башта - Председник Александар Вучић, данас је у посети општини Бајина Башта током које је обишао… »
Вучић у Бајиној Башти: "Крећемо да радимо пут Бајина Башта-Ужице" ФОТО/ВИДЕО
Б92 15.03.2026
Председник Србије Александар Вучић боравио је у посети Бајиној Башти где је разговарао са пољопривредницима. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава почети да ради одмах, а најкасније током ове године… »
"Одмах да почнемо" Вучић у Бајиној Башти обећао пут преко Дебелог брда: "Требаће нам 10 милиона евра"
Блиц 15.03.2026
Председник је истакао важност извоза, посебно у Кину, за опстанак локалних винара Најавио је довођење туриста и почетак великих инфраструктурних пројеката у том месту Председник Србије Александар Вучић борави у званичној посети… »
Вучић: Крећемо да радимо пут Бајина Башта-Ужице, мора да се доведе и један инвеститор
Еуроневс 15.03.2026
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава почети да ради одмах, а најкасније током ове године Светосавску улицу у Бајиној Башти, пут од овог места до Ужица са тунелом Кадињача, као и пут од Бајине Баште… »
Вести дана »
"Обележавамо годишњицу страдања, а требало да им правимо прославе": Комеморативни скупови у Дубони и Малом Орашју
Н1 Инфо пре 1 сатјош 75 повезаних
"Предузимамо хитне мере" огласила се Светска здравствена организација поводом смртоносног инцидента на крузеру у Атлантику
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних
САД поручиле да могу да спроводе бродове кроз блокирани Ормуски мореуз
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 41 повезана
Какво ће време бити за Ђурђевдан? РХМЗ се огласио новом прогнозом, ево када се очекује преокрет
Мондо пре 3 сатајош 26 повезаних