Povezane vesti
Milanović: Predsednik Srbije daje neobične izjave; Vučić: Neće mi hrvatski predsednik određivati šta da govorim
RTS pre 23 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da ga brine što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem i poručio da memorandum Zagreba, Tirane i vlade u Prištini "nije nikakav vojni savez". Predsednik Vučić je rekao da Srbija sa Hrvatskom želi da ima mir… »
Vučić odgovorio Milanoviću: Da pazim šta govorim?! (video)
Pravda pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će čuvati mir i stabilnost Srbije kao i poštovanje za državu i narod i da mu neće hrvatski predsednik niti bilo ko drugi određivati šta da govori. "Rekao je danas predsednik (Zoran) Milanović, Vučić… »
"Da sam znao da će toliko da im se dopadne, odavno bih je ja kupio", Vučić odgovorio Milanoviću o novoj raketi: Oni mogu da…
Blic pre 23 dana
Vučić je istakao da Srbija samostalno donosi važne odluke i neće dozvoliti da drugi određuju njen put ili mu govore šta da priča. Naglasio je da Srbija želi mir i bolje odnose sa Hrvatskom, ali da neće pristati na spoljne pritiske. Predsednik Srbije… »
Vučić: Da sam znao da će se Hrvatima naša raketa toliko dopasti, kupio bih je još i ranije
Sputnik pre 23 dana
Komentarišući burne reakcije iz Hrvatske o kupvini kineskih raketa, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi moderne rakete kupio još ranije da je znao da će Hrvatima toliko da se dopadnu. Govoreći na mitingu SNS-a u Bajinoj Bašti Vučić… »
Vučić odgovorio Milanoviću: Čuvam mir i poštovanje Srbije, niko mi neće određivati šta da govorim
Euronews pre 22 dana
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da će čuvati mir i stabilnost Srbije kao i poštovanje za državu i narod i da mu neće hrvatski predsednik niti bilo ko drugi određivati šta da govori. "Rekao je danas predsednik (Zoran) Milanović, Vučić da pazi… »
Vučić: Čuvam mir i poštovanje Srbije, neće mi Milanović određivati šta da govorim
Newsmax Balkans pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, povodom izjave hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da je bolje da pazi šta govori, da mu niko neće određivati šta će da govori i da sa Hrvatima želi mnogo bolje odnose. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Radovi na tunelu Kadinjača kreću do Vidovdana: Vučić najavio najznačajniju stvar za Bajinu Baštu - nalog je striktan (FOTO)…
RINA pre 23 dana
Radovi na tunelu Kadinjača kreću do Vidovdana: Vučić najavio najznačajniju stvar za Bajinu Baštu - nalog je striktan (FOTO) Bajina Bašta - Predsednik Aleksandar Vučić, danas je u poseti opštini Bajina Bašta tokom koje je obišao meštne, privrednike i… »
Vučić u Bajinoj Bašti: "Krećemo da radimo put Bajina Bašta-Užice" FOTO/VIDEO
B92 pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u poseti Bajinoj Bašti gde je razgovarao sa poljoprivrednicima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država početi da radi odmah, a najkasnije tokom ove godine Svetosavsku ulicu u Bajinoj… »
"Odmah da počnemo" Vučić u Bajinoj Bašti obećao put preko Debelog brda: "Trebaće nam 10 miliona evra"
Blic pre 23 dana
Predsednik je istakao važnost izvoza, posebno u Kinu, za opstanak lokalnih vinara Najavio je dovođenje turista i početak velikih infrastrukturnih projekata u tom mestu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u zvaničnoj poseti Bajinoj Bašti gde će… »
Vučić: Krećemo da radimo put Bajina Bašta-Užice, mora da se dovede i jedan investitor
Euronews pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država početi da radi odmah, a najkasnije tokom ove godine Svetosavsku ulicu u Bajinoj Bašti, put od ovog mesta do Užica sa tunelom Kadinjača, kao i put od Bajine Bašte preko Debelog Brda do… »
Vesti dana »
(Foto/video) Obrušio se kran na gradilištu kod Brankovog mosta: Jedan radnik poginuo, troje povređeno
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
Radio 021 pre 36 minutajoš 25 povezanih