Povezane vesti

Milanović: Predsednik Srbije daje neobične izjave; Vučić: Neće mi hrvatski predsednik određivati šta da govorim

Milanović: Predsednik Srbije daje neobične izjave; Vučić: Neće mi hrvatski predsednik određivati šta da govorim

RTS pre 4 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da ga brine što se Srbija naoružava ofanzivnim oružjem i poručio da memorandum Zagreba, Tirane i vlade u Prištini "nije nikakav vojni savez". Predsednik Vučić je rekao da Srbija sa Hrvatskom želi da ima mir… »
Vučić odgovorio Milanoviću: Da pazim šta govorim?! (video)

Vučić odgovorio Milanoviću: Da pazim šta govorim?! (video)

Pravda pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će čuvati mir i stabilnost Srbije kao i poštovanje za državu i narod i da mu neće hrvatski predsednik niti bilo ko drugi određivati šta da govori. "Rekao je danas predsednik (Zoran) Milanović, Vučić… »
"Da sam znao da će toliko da im se dopadne, odavno bih je ja kupio", Vučić odgovorio Milanoviću o novoj raketi: Oni mogu da…

"Da sam znao da će toliko da im se dopadne, odavno bih je ja kupio", Vučić odgovorio Milanoviću o novoj raketi: Oni mogu da…

Blic pre 6 sati
Vučić je istakao da Srbija samostalno donosi važne odluke i neće dozvoliti da drugi određuju njen put ili mu govore šta da priča. Naglasio je da Srbija želi mir i bolje odnose sa Hrvatskom, ali da neće pristati na spoljne pritiske. Predsednik Srbije… »
Vučić: Da sam znao da će se Hrvatima naša raketa toliko dopasti, kupio bih je još i ranije

Vučić: Da sam znao da će se Hrvatima naša raketa toliko dopasti, kupio bih je još i ranije

Sputnik pre 6 sati
Komentarišući burne reakcije iz Hrvatske o kupvini kineskih raketa, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi moderne rakete kupio još ranije da je znao da će Hrvatima toliko da se dopadnu. Govoreći na mitingu SNS-a u Bajinoj Bašti Vučić… »
Vučić odgovorio Milanoviću: Čuvam mir i poštovanje Srbije, niko mi neće određivati šta da govorim

Vučić odgovorio Milanoviću: Čuvam mir i poštovanje Srbije, niko mi neće određivati šta da govorim

Euronews pre 6 sati
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da će čuvati mir i stabilnost Srbije kao i poštovanje za državu i narod i da mu neće hrvatski predsednik niti bilo ko drugi određivati šta da govori. "Rekao je danas predsednik (Zoran) Milanović, Vučić da pazi… »
Vučić: Čuvam mir i poštovanje Srbije, neće mi Milanović određivati šta da govorim

Vučić: Čuvam mir i poštovanje Srbije, neće mi Milanović određivati šta da govorim

Newsmax Balkans pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, povodom izjave hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da je bolje da pazi šta govori, da mu niko neće određivati šta će da govori i da sa Hrvatima želi mnogo bolje odnose. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Radovi na tunelu Kadinjača kreću do Vidovdana: Vučić najavio najznačajniju stvar za Bajinu Baštu - nalog je striktan (FOTO)…

Radovi na tunelu Kadinjača kreću do Vidovdana: Vučić najavio najznačajniju stvar za Bajinu Baštu - nalog je striktan (FOTO)…

RINA pre 7 sati
Radovi na tunelu Kadinjača kreću do Vidovdana: Vučić najavio najznačajniju stvar za Bajinu Baštu - nalog je striktan (FOTO) Bajina Bašta - Predsednik Aleksandar Vučić, danas je u poseti opštini Bajina Bašta tokom koje je obišao meštne, privrednike i… »
Vučić u Bajinoj Bašti: "Krećemo da radimo put Bajina Bašta-Užice" FOTO/VIDEO

Vučić u Bajinoj Bašti: "Krećemo da radimo put Bajina Bašta-Užice" FOTO/VIDEO

B92 pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u poseti Bajinoj Bašti gde je razgovarao sa poljoprivrednicima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država početi da radi odmah, a najkasnije tokom ove godine Svetosavsku ulicu u Bajinoj… »
"Odmah da počnemo" Vučić u Bajinoj Bašti obećao put preko Debelog brda: "Trebaće nam 10 miliona evra"

"Odmah da počnemo" Vučić u Bajinoj Bašti obećao put preko Debelog brda: "Trebaće nam 10 miliona evra"

Blic pre 8 sati
Predsednik je istakao važnost izvoza, posebno u Kinu, za opstanak lokalnih vinara Najavio je dovođenje turista i početak velikih infrastrukturnih projekata u tom mestu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u zvaničnoj poseti Bajinoj Bašti gde će… »
Vučić: Krećemo da radimo put Bajina Bašta-Užice, mora da se dovede i jedan investitor

Vučić: Krećemo da radimo put Bajina Bašta-Užice, mora da se dovede i jedan investitor

Euronews pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država početi da radi odmah, a najkasnije tokom ove godine Svetosavsku ulicu u Bajinoj Bašti, put od ovog mesta do Užica sa tunelom Kadinjača, kao i put od Bajine Bašte preko Debelog Brda do… »

Vesti dana »