Повезане вести
Нетањаху објавио видео како пије кафу док ИРГЦ прети да ће га убити: "Кажу да сам шта? Погледајте"
Еуроневс 15.03.2026
Након што су се на друштвеним мрежама појавиле бројне тврдње да је израелски премијер Бењамин Нетањаху убијен у једном од иранских напада, он се огласио видео-снимком објављеним на својим званичним профилима на друштвеним… »
Коначно се огласио Нетањаху (ВИДЕО)
Вести онлине 15.03.2026
Након што су се појавиле бројне информације да је Бењамин Нетањаху убијен у једном од иранских напада, израелски премијер је на званичним профилима на друштвеним мрежама објавио видео-снимак. На снимку се може видети како… »
Нетањаху "доказао" да није убијен: Жив сам, видите ме? Колико прстију имам? (видео)
Курир 15.03.2026
Након што су се по друштвеним мрежама појавиле теорије завере да је премијер Бењамин Нетањаху убијен у иранском нападу, премијер Израела објављује видео у којем се подсмева тој гласини. Док наручује кафу у кафићу, он каже… »
"Кажу да сам мртав? Хоћеш да ми пребројиш прсте?": Нетањаху објавио видео након теорија да је убијен
Мондо 15.03.2026
Након што су се појавиле бројне информације о томе да је Бењамин Нетањаху убијен у једном од иранских напада, израелски премијер је објавио видео на својим званичним профилима на друштвеним мрежама. На овом видеу се види како… »
(Видео) "Умро сам, али за кафом": Огласио се Нетањаху после гласина о смрти, објавио снимак из кафића
Блиц 15.03.2026
На друштвеним мрежама шириле су се гласине о томе да је његова конференција за новинаре генерисана вештачком интелигенцијом, као и теорије да на снимку има шест прстију Премијер је позвао грађане да буду опрезни, али и да… »
"Умро сам... за кафом" Погледајте како је Нетањаху исмејао теорије завере о својој смрти (видео)
Вечерње новости 15.03.2026
ИЗРАЕЛСКИ премијер Бењамин Нетањаху објавио је данас видео-запис у којем је исмејао теорије завере на друштвеним мрежама према којима је погинуо у иранском нападу, поручивши да је жив, и позвао грађане да, уз опрез, наставе… »
"Умро сам, али за кафом": Огласио се Нетањаху после гласина о смрти (видео)
Вечерње новости 15.03.2026
ИЗРАЕЛСКИ премијер Бењамин Нетањаху објавио је данас видео-запис у којем је исмејао теорије завере на друштвеним мрежама према којима је погинуо у иранском нападу, поручивши да је жив, и позвао грађане да, уз опрез, наставе… »
Нетњаху показао свету да је жив и да има само десет прстију (ВИДЕО)
Данас 15.03.2026
Објава Бењамина Нетањахуа на мрежи КС деловала је као одговор на виралне објаве у којима се тврдило да је убијен – објаве које су оспораване као креације вештачке интелигенције, јер је наводно изгледало да има више од десет… »
Нетањаху демантовао и исмејао гласине да је убијен, објавио снимак из кафића
НИН 15.03.2026
Израелски премијер Бењамин Нетањаху објавио је данас видео-запис у којем је исмејао теорије завере на друштвеним мрежама према којима је погинуо у иранском нападу, поручивши да је жив, и позвао грађане да, уз опрез, наставе… »
Коначно се огласио Нетањаху: "Кажу да сам мртав..." ВИДЕО
Б92 15.03.2026
Након што су се појавиле бројне информације да је Бењамин Нетањаху убијен у једном од иранских напада, израелски премијер је на званичним профилима на друштвеним мрежама објавио видео-снимак. На снимку се може видети како… »
Вести дана »
Баскеташи Србије победили Белгију и као први у групи се пласирали у четвртфинале ЕП
Н1 Инфо пре 41 минутајош 31 повезана
Србију захватило осетно освежење са падом температуре за 15 степени
Наслови.аи пре 2 сатајош 41 повезана