Povezane vesti

Netanjahu objavio video kako pije kafu dok IRGC preti da će ga ubiti: "Kažu da sam šta? Pogledajte"

Netanjahu objavio video kako pije kafu dok IRGC preti da će ga ubiti: "Kažu da sam šta? Pogledajte"

Euronews pre 1 dan
Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile brojne tvrdnje da je izraelski premijer Benjamin Netanjahu ubijen u jednom od iranskih napada, on se oglasio video-snimkom objavljenim na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama na kojem naručuje… »
Konačno se oglasio Netanjahu (VIDEO)

Konačno se oglasio Netanjahu (VIDEO)

Vesti online pre 1 dan
Nakon što su se pojavile brojne informacije da je Benjamin Netanjahu ubijen u jednom od iranskih napada, izraelski premijer je na zvaničnim profilima na društvenim mrežama objavio video-snimak. Na snimku se može videti kako Netanjahu kupuje kafu u jednoj… »
Netanjahu "dokazao" da nije ubijen: Živ sam, vidite me? Koliko prstiju imam? (video)

Netanjahu "dokazao" da nije ubijen: Živ sam, vidite me? Koliko prstiju imam? (video)

Kurir pre 1 dan
Nakon što su se po društvenim mrežama pojavile teorije zavere da je premijer Benjamin Netanjahu ubijen u iranskom napadu, premijer Izraela objavljuje video u kojem se podsmeva toj glasini. Dok naručuje kafu u kafiću, on kaže: „Mrtav sam… za kafu“… »
"Kažu da sam mrtav? Hoćeš da mi prebrojiš prste?": Netanjahu objavio video nakon teorija da je ubijen

"Kažu da sam mrtav? Hoćeš da mi prebrojiš prste?": Netanjahu objavio video nakon teorija da je ubijen

Mondo pre 1 dan
Nakon što su se pojavile brojne informacije o tome da je Benjamin Netanjahu ubijen u jednom od iranskih napada, izraelski premijer je objavio video na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama. Na ovom videu se vidi kako Netanjahu kupuje kafu u… »
(Video) "Umro sam, ali za kafom": Oglasio se Netanjahu posle glasina o smrti, objavio snimak iz kafića

(Video) "Umro sam, ali za kafom": Oglasio se Netanjahu posle glasina o smrti, objavio snimak iz kafića

Blic pre 1 dan
Na društvenim mrežama širile su se glasine o tome da je njegova konferencija za novinare generisana veštačkom inteligencijom, kao i teorije da na snimku ima šest prstiju Premijer je pozvao građane da budu oprezni, ali i da nastave svoje svakodnevne… »
"Umro sam... za kafom" Pogledajte kako je Netanjahu ismejao teorije zavere o svojoj smrti (video)

"Umro sam... za kafom" Pogledajte kako je Netanjahu ismejao teorije zavere o svojoj smrti (video)

Večernje novosti pre 1 dan
IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu objavio je danas video-zapis u kojem je ismejao teorije zavere na društvenim mrežama prema kojima je poginuo u iranskom napadu, poručivši da je živ, i pozvao građane da, uz oprez, nastave svakodnevne aktivnosti… »
"Umro sam, ali za kafom": Oglasio se Netanjahu posle glasina o smrti (video)

"Umro sam, ali za kafom": Oglasio se Netanjahu posle glasina o smrti (video)

Večernje novosti pre 1 dan
IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu objavio je danas video-zapis u kojem je ismejao teorije zavere na društvenim mrežama prema kojima je poginuo u iranskom napadu, poručivši da je živ, i pozvao građane da, uz oprez, nastave svakodnevne aktivnosti… »
Netnjahu pokazao svetu da je živ i da ima samo deset prstiju (VIDEO)

Netnjahu pokazao svetu da je živ i da ima samo deset prstiju (VIDEO)

Danas pre 1 dan
Objava Benjamina Netanjahua na mreži X delovala je kao odgovor na viralne objave u kojima se tvrdilo da je ubijen – objave koje su osporavane kao kreacije veštačke inteligencije, jer je navodno izgledalo da ima više od deset prstiju, preneo je AP. U… »
Netanjahu demantovao i ismejao glasine da je ubijen, objavio snimak iz kafića

Netanjahu demantovao i ismejao glasine da je ubijen, objavio snimak iz kafića

NIN pre 1 dan
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je danas video-zapis u kojem je ismejao teorije zavere na društvenim mrežama prema kojima je poginuo u iranskom napadu, poručivši da je živ, i pozvao građane da, uz oprez, nastave svakodnevne aktivnosti. Na… »
Konačno se oglasio Netanjahu: "Kažu da sam mrtav..." VIDEO

Konačno se oglasio Netanjahu: "Kažu da sam mrtav..." VIDEO

B92 pre 1 dan
Nakon što su se pojavile brojne informacije da je Benjamin Netanjahu ubijen u jednom od iranskih napada, izraelski premijer je na zvaničnim profilima na društvenim mrežama objavio video-snimak. Na snimku se može videti kako Netanjahu kupuje kafu u jednoj… »

Vesti dana »