Povezane vesti

Slađa otkrila u kakvom je stanju Đani, pa se dotakla svoje teške situacije: Imala tumor, morala hitno na operaciju

Slađa otkrila u kakvom je stanju Đani, pa se dotakla svoje teške situacije: Imala tumor, morala hitno na operaciju

Mondo pre 7 sati
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković, oglasila se o njegovom stanju nakon što mu je ugrađeno pet stentova. "Cela istina je da sam ja proveravala svoje rezultate, a onda i on, te smo dobili nalog da se javimo kardiologu, jer je stanje… »
Ovo je istina o Đanijevom zdravlju! Nema više nagađanja, svi detalji sada su izneti javno

Ovo je istina o Đanijevom zdravlju! Nema više nagađanja, svi detalji sada su izneti javno

Kurir pre 8 sati
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković, progovorila je o njegovom stanju nakon što su mu ugradili pet stentova. Slađa je ispričala kako je pevač saznao da nije dobro zdravstveno: – Cela istina je da sam ja proveravala svoje rezultate, a… »
ĐANIJU UGRAĐENO PET STENTOVA! Slađa: Bio je u predinfarkton stanju, odmah su ga zadržali!

ĐANIJU UGRAĐENO PET STENTOVA! Slađa: Bio je u predinfarkton stanju, odmah su ga zadržali!

Svet & Skandal pre 10 sati
Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani juče je izašao iz bolnice nakon ozbiljne zdravstvene drame koja je uznemirila njegovu porodicu i fanove. Pevač je, kako saznajemo, u bolnicu otišao zajedno sa suprugom Slađom samo zbog rutinske kontrole, ali su… »

Vesti dana »