Povezane vesti
Slađa otkrila u kakvom je stanju Đani, pa se dotakla svoje teške situacije: Imala tumor, morala hitno na operaciju
Mondo pre 21 dana
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković, oglasila se o njegovom stanju nakon što mu je ugrađeno pet stentova. "Cela istina je da sam ja proveravala svoje rezultate, a onda i on, te smo dobili nalog da se javimo kardiologu, jer je stanje… »
Ovo je istina o Đanijevom zdravlju! Nema više nagađanja, svi detalji sada su izneti javno
Kurir pre 21 dana
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković, progovorila je o njegovom stanju nakon što su mu ugradili pet stentova. Slađa je ispričala kako je pevač saznao da nije dobro zdravstveno: – Cela istina je da sam ja proveravala svoje rezultate, a… »
ĐANIJU UGRAĐENO PET STENTOVA! Slađa: Bio je u predinfarkton stanju, odmah su ga zadržali!
Svet & Skandal pre 21 dana
Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani juče je izašao iz bolnice nakon ozbiljne zdravstvene drame koja je uznemirila njegovu porodicu i fanove. Pevač je, kako saznajemo, u bolnicu otišao zajedno sa suprugom Slađom samo zbog rutinske kontrole, ali su… »
Vesti dana »
Tramp o spasavanju pilota oborenog F-15 aviona u Iranu: Sumnjali smo na zamku kad je poslao poruku
Euronews pre 3 satajoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 14 satijoš 21 povezana
Pažnja, imamo novo tenisko čudo! Svet će opet pričati o "Rafi" iz Španije, koji je osvojio prvu ATP titulu
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana
OIK Majdanpek: SNS osvojila 63,26 odsto glasova, u skupštinu ušle još dve liste
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih