Povezane vesti
Umrla Mirjana Maskareli: Dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji preminula u 89. godini, bivši…
Kurir pre 6 sati
Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji, preminula je u 89. godini života. Na društvenim mrežama bivši učenici emotivno se opraštaju od svoje omiljene profesorke. "Moja divna profesorka sa kojom sam se… »
Umrla Mirjana Maskareli
Telegraf pre 7 sati
Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji, preminula je u 89. godini života. Na društvenim mrežama bivši učenici emotivno se opraštaju od svoje omiljene profesorke. "Moja divna profesorka sa kojom sam se… »
Otišla je čuvena "Puella" – preminula Mirjana Maskareli, legendarna profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji…
Blic pre 10 sati
Poticala je iz ugledne umetničke porodice i radila je u gimnaziji od šezdesetih godina do penzionisanja 2003. Sahrana će biti u Kotoru, bez ispraćaja u Beogradu, prema njenoj želji. Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj… »
Preminula Mirjana Maskareli, čuvena profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji
N1 Info pre 11 sati
Dugogodišnja profesorka u Petoj beogradskoj gimnaziji i autorka udžbenika iz latinskog jezika iz kojeg su učile brojne generacije, Mirjana Maskareli, preminula je 12. marta ove godine u 89. godini života, saopštilo je Udruženje „ZVONO alumnisti Pete“… »
Preminula Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji
Danas pre 12 sati
Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka u Petoj beogradskoj gimnaziji i autorka udžbenika iz latinskog jezika iz kojeg su učile brojne generacije, preminula je 12. marta u 89. godini života, saopštilo je Udruženje nekadašnjih učenika i profesora Pete… »
Preminula Mirjana Maskareli, legendarna profesorka latinskog iz Pete beogradske gimnazije
Nova pre 12 sati
Dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji i autorka udžbenika iz kojeg su učile generacije učenika, Mirjana Maskareli preminula je 12. marta u 89. godini života. Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u… »
Vesti dana »
Šon Pen osvojio Oskara, ali se nije pojavio na dodeli: Publika ostala u šoku FOTO
B92 pre 1 satjoš 6 povezanih
Proboj ekstremne desnice i radikalne levice u prvom krugu lokalnih izbora u Francuskoj
Radio sto plus pre 2 satajoš 4 povezane
(VIDEO) Isključen je u prvoj četvrtini: Košarkaš Olimpijakosa u raspravi sa gledaocem
Danas pre 5 satijoš 3 povezane