Povezane vesti
Umrla Mirjana Maskareli: Dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji preminula u 89. godini, bivši…
Kurir 15.03.2026
Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji, preminula je u 89. godini života. Na društvenim mrežama bivši učenici emotivno se opraštaju od svoje omiljene profesorke. "Moja divna profesorka sa kojom sam se… »
Umrla Mirjana Maskareli
Telegraf 15.03.2026
Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji, preminula je u 89. godini života. Na društvenim mrežama bivši učenici emotivno se opraštaju od svoje omiljene profesorke. "Moja divna profesorka sa kojom sam se… »
Otišla je čuvena "Puella" – preminula Mirjana Maskareli, legendarna profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji…
Blic 15.03.2026
Poticala je iz ugledne umetničke porodice i radila je u gimnaziji od šezdesetih godina do penzionisanja 2003. Sahrana će biti u Kotoru, bez ispraćaja u Beogradu, prema njenoj želji. Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj… »
Preminula Mirjana Maskareli, čuvena profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji
N1 Info 15.03.2026
Dugogodišnja profesorka u Petoj beogradskoj gimnaziji i autorka udžbenika iz latinskog jezika iz kojeg su učile brojne generacije, Mirjana Maskareli, preminula je 12. marta ove godine u 89. godini života, saopštilo je Udruženje „ZVONO alumnisti Pete“… »
Preminula Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji
Danas 15.03.2026
Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka u Petoj beogradskoj gimnaziji i autorka udžbenika iz latinskog jezika iz kojeg su učile brojne generacije, preminula je 12. marta u 89. godini života, saopštilo je Udruženje nekadašnjih učenika i profesora Pete… »
Preminula Mirjana Maskareli, legendarna profesorka latinskog iz Pete beogradske gimnazije
Nova 15.03.2026
Dugogodišnja profesorka latinskog jezika u Petoj beogradskoj gimnaziji i autorka udžbenika iz kojeg su učile generacije učenika, Mirjana Maskareli preminula je 12. marta u 89. godini života. Mirjana Maskareli, dugogodišnja profesorka latinskog jezika u… »
Vesti dana »
Zelenski razgovarao sa Trampom „Hvala na džavelinima i patriotima“ (video)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 34 povezane
Teheran najavio paklenu osvetu zbog udara na Bejrut! "Liban je naš život, pregažena je crvena linija, nećemo tolerisati Izrael"
Kurir pre 29 minutajoš 26 povezanih
Autoprevoznik Milomir Jaćimović od sutra u zatvoru: „Nisam kriv i ne bojim se“
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih
Jako nevreme pogodilo sever Vojvodine i Beograd – požari na njivama u Bačkoj
RTS pre 9 minutajoš 109 povezanih
Pomorska nesreća kod Splita: Sudarili se jedrilica i katamaran, poginule tri osobe
N1 Info pre 5 satijoš 29 povezanih