Povezane vesti
Čovek se bukvalno sastoji od zvezdane prašine
RTS 15.03.2026
Mi ljudi smo napravljeni od zvezdane prašine. To u prvi mah zvuči poetski, ali je zapravo doslovno tačno. Zašto je to tako? Naučnici koriste kosmičku prašinu da bi bolje razumeli nastanak našeg univerzuma. Ljudsko telo se najvećim delom sastoji od vode… »
B92 15.03.2026
Mi ljudi smo napravljeni od zvezdane prašine. To u prvi mah zvuči poetski, ali je zapravo doslovno tačno. Zašto je to tako? Naučnici koriste kosmičku prašinu da bi bolje razumeli nastanak našeg univerzuma. Ljudsko telo se najvećim delom sastoji od vode… »
Dojče vele 15.03.2026
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Plamen u Deliblatskoj peščari 'pod kontrolom', strah od vetra
BBC News pre 58 minutajoš 31 povezana
Upozorenje na visoke temperature: Dokle će trajati veoma toplo vreme bez padavina?
Vreme pre 2 satajoš 26 povezanih
Beogradska Hitna pomoć: Muškarac teško povređen pri padu sa motora
Radio sto plus pre 2 satajoš 15 povezanih
(Foto) Kolaps na granicama, međuzone pune! Na Batrovcima se čeka najmanje tri sata, ni na drugim prelazima nije bolje: Nadležni izdali hitno upozorenje za vozače!
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Tajfun Delfin pogodio Kinu: Milion ljudi napustilo domove, otkazano gotovo 1.000 letova
Nova pre 38 minutajoš 14 povezanih