Povezane vesti
Dunji Ilić otkazala leva strana tela! Pevačica u stanju agonije počela samu sebe da grize, pa potpuno uništila ovaj deo ruke…
Kurir 15.03.2026
Pevačica Dunja Ilić otkrila je putem svog Instagram profila da joj je otkazala leva strana tela, kao i da je zbog stresa grizla sebe i odgrizla nokat. Tom prilikom je zabrinula pratioce na društvenim mrežama nakon što je otkrila da prolazi kroz veoma… »
"Zuji mi u ušima, krenule su mi suze" Pevačici otkazala leva strana tela: "Mnogo sam bolesna"
Blic 15.03.2026
Pevačica je otvoreno govorila o svom turbulentnom životu, gubitku bogatstva i periodu kada je bila beskućnik Pevačica Dunja Ilić oglasila se na Instagramu i otkrila da joj je otkazala leva strana tela. Ona je rekla da je najpre mislila da ima problem sa… »
"Mnogo sam bolesna" Pevačici otkazala leva strana tela: Ona se oglasila pa zabrinula sve. "Zuji mi u ušima..."
Telegraf 15.03.2026
Pevačica Dunja Ilić nije mnogo prisutna na estradi ali je aktivna na društvenim mrežama, gde je najnovijom objavom zabrinula sve. Naime, ona se oglasila i otkrila svima da joj je otkazala leva strana tela. Pevačica je najpre naglasila da je mislila da… »
Vesti dana »
Temperatura pada na 0°C, a očekuju se i pahulje snega: Od ovog datuma ponovo nam se vraća leto
Telegraf pre 2 satajoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 13 povezanih
CNN, MSNOW i Politico obavestili Trampa: Podnosimo tužbu zbog zabrane pristupa Beloj kući
Nedeljnik pre 4 satijoš 14 povezanih
JELENA KARLEUŠA u BRUTALNOM SEKSI IZDANJU o kojem svi pričaju – Nisko spuštene pantalone i kožni grudnjak podigli prašinu!
Svet & Skandal pre 2 satajoš 17 povezanih