Povezane vesti

Dunji Ilić otkazala leva strana tela! Pevačica u stanju agonije počela samu sebe da grize, pa potpuno uništila ovaj deo ruke…

Dunji Ilić otkazala leva strana tela! Pevačica u stanju agonije počela samu sebe da grize, pa potpuno uništila ovaj deo ruke…

Kurir pre 2 dana
Pevačica Dunja Ilić otkrila je putem svog Instagram profila da joj je otkazala leva strana tela, kao i da je zbog stresa grizla sebe i odgrizla nokat. Tom prilikom je zabrinula pratioce na društvenim mrežama nakon što je otkrila da prolazi kroz veoma… »
"Zuji mi u ušima, krenule su mi suze" Pevačici otkazala leva strana tela: "Mnogo sam bolesna"

"Zuji mi u ušima, krenule su mi suze" Pevačici otkazala leva strana tela: "Mnogo sam bolesna"

Blic pre 2 dana
Pevačica je otvoreno govorila o svom turbulentnom životu, gubitku bogatstva i periodu kada je bila beskućnik Pevačica Dunja Ilić oglasila se na Instagramu i otkrila da joj je otkazala leva strana tela. Ona je rekla da je najpre mislila da ima problem sa… »
"Mnogo sam bolesna" Pevačici otkazala leva strana tela: Ona se oglasila pa zabrinula sve. "Zuji mi u ušima..."

"Mnogo sam bolesna" Pevačici otkazala leva strana tela: Ona se oglasila pa zabrinula sve. "Zuji mi u ušima..."

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Dunja Ilić nije mnogo prisutna na estradi ali je aktivna na društvenim mrežama, gde je najnovijom objavom zabrinula sve. Naime, ona se oglasila i otkrila svima da joj je otkazala leva strana tela. Pevačica je najpre naglasila da je mislila da… »

Vesti dana »