Povezane vesti
"Zuji mi u ušima, krenule su mi suze" Pevačici otkazala leva strana tela: "Mnogo sam bolesna"
Blic pre 23 dana
Pevačica je otvoreno govorila o svom turbulentnom životu, gubitku bogatstva i periodu kada je bila beskućnik Pevačica Dunja Ilić oglasila se na Instagramu i otkrila da joj je otkazala leva strana tela. Ona je rekla da je najpre mislila da ima problem sa… »
Dunji Ilić otkazala leva strana tela! Pevačica u stanju agonije počela samu sebe da grize, pa potpuno uništila ovaj deo ruke…
Kurir pre 23 dana
Pevačica Dunja Ilić otkrila je putem svog Instagram profila da joj je otkazala leva strana tela, kao i da je zbog stresa grizla sebe i odgrizla nokat. Tom prilikom je zabrinula pratioce na društvenim mrežama nakon što je otkrila da prolazi kroz veoma… »
"Mnogo sam bolesna" Pevačici otkazala leva strana tela: Ona se oglasila pa zabrinula sve. "Zuji mi u ušima..."
Telegraf pre 23 dana
Pevačica Dunja Ilić nije mnogo prisutna na estradi ali je aktivna na društvenim mrežama, gde je najnovijom objavom zabrinula sve. Naime, ona se oglasila i otkrila svima da joj je otkazala leva strana tela. Pevačica je najpre naglasila da je mislila da… »
Vesti dana »
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih
Zvezda slomila Pariz za nastavak borbe za plej-of Evrolige: Dobrić, Moneke i Kodi blistali u važnoj pobedi
Nova pre 59 minutajoš 36 povezanih