Povezane vesti
"Mogu samo da mu zavide": Mina Kostić progovorila o Kasperovim finansijama, evo šta joj je kupio"
Mondo pre 17 sati
Pevačica Mina Kostić je pre nešto više od mesec dana ispratila verenika Maneta Ćuruviju za Ameriku a sada ne krije da joj njena ljubav nedostaje. Od samog starta njihove veze naišli su na osude i ismevanja na društvenim mrežama, međutim, pevačica i njen… »
"Kupio mi je frižider i šporet" Mina Kostić o ljubavi i svadbi sa Kasperom i bivšim partnerima: "Prvi put imam od muškarca…
Blic pre 19 sati
Iskreno priznaje da joj Kasper finansijski pomaže i ističe njegovu galantnost u poređenju sa prethodnim partnerima Mina aktivno radi na pesmama inspirisanim odnosom sa Kasperom, a podršku u karijeri pružaju joj i bivši partner Igor i njihova ćerka… »
"Kupio mi frižider i šporet" Mina o Kasperu i njegovoj galantnosti: Pomenula i bivše partnere, "bili su bahati"
Telegraf pre 18 sati
Pevačica Mina Kostić je pre nešto više od mesec dana ispratila verenika Maneta Ćuruviju za Ameriku a sada ne krije da joj njena ljubav nedostaje. Od samog starta njihove veze naišli su na osude i ismevanja na društvenim mrežama, međutim, pevačica i njen… »
Vesti dana »
(Uživo) Amerika i Izrael upali u još jednu zemlju Bliskog istoka?! Gore Emirati, ima mrtvih, počela kopnena operacija
Mondo pre 35 minutajoš 19 povezanih
Dramatična promena vremena! Visinski ciklon donosi obilniju kišu i sneg: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana
Er Srbija uvodi direktnu liniju Beograd–Brač: letovi sredom i subotom
Insajder pre 9 minutajoš 14 povezanih
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 10 minutajoš 65 povezanih