Povezane vesti
"Mogu samo da mu zavide": Mina Kostić progovorila o Kasperovim finansijama, evo šta joj je kupio"
Mondo pre 22 dana
Pevačica Mina Kostić je pre nešto više od mesec dana ispratila verenika Maneta Ćuruviju za Ameriku a sada ne krije da joj njena ljubav nedostaje. Od samog starta njihove veze naišli su na osude i ismevanja na društvenim mrežama, međutim, pevačica i njen… »
"Kupio mi je frižider i šporet" Mina Kostić o ljubavi i svadbi sa Kasperom i bivšim partnerima: "Prvi put imam od muškarca…
Blic pre 22 dana
Iskreno priznaje da joj Kasper finansijski pomaže i ističe njegovu galantnost u poređenju sa prethodnim partnerima Mina aktivno radi na pesmama inspirisanim odnosom sa Kasperom, a podršku u karijeri pružaju joj i bivši partner Igor i njihova ćerka… »
"Kupio mi frižider i šporet" Mina o Kasperu i njegovoj galantnosti: Pomenula i bivše partnere, "bili su bahati"
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Mina Kostić je pre nešto više od mesec dana ispratila verenika Maneta Ćuruviju za Ameriku a sada ne krije da joj njena ljubav nedostaje. Od samog starta njihove veze naišli su na osude i ismevanja na društvenim mrežama, međutim, pevačica i njen… »
Vesti dana »
Nesreća kod Brankovog mosta: Obrušio se kran, jedna osoba poginula, ima povređenih (foto)
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
Tramp: Ukoliko dogovor s Iranom izostane, "cela civilizacija bi mogla nestati"
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Ulična bitka ispred konzulata Izraela u Istanbulu: Ubijen jedan napadač, dvojica ranjena
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih
(Uživo) Amerika će noćas razoriti Iran?! Tramp se oglasio: „Večeras je jedan od najvažnijih trenutaka u istoriji sveta“
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih