Povezane vesti

"Bio sam milioner, sada nemam ni dinara": Ispovest Zorana iz Valjeva koji je dobio sedmicu na lotou

"Bio sam milioner, sada nemam ni dinara": Ispovest Zorana iz Valjeva koji je dobio sedmicu na lotou

Mondo pre 10 sati
U utorak se igra novo kolo igre na sreću Loto. Već neko vreme niko nije pogodio dobitnu kombinaciju sa sedam brojeva. Nekadašnji loto milioner nije imao toliko sreće. Dobitnik iz okoline Valjeva otkrio je kako je izgubio sav novac nakon velikog dobitka… »
Progovorio Zoran iz Valjeva, dobitnik sedmice na Loto-u: Bio sam milioner, sad nemam ni dinar, prevarili su me

Progovorio Zoran iz Valjeva, dobitnik sedmice na Loto-u: Bio sam milioner, sad nemam ni dinar, prevarili su me

Telegraf pre 10 sati
Od euforije do neiskustva. Uoči novog izvlačenja za igru na sreću Loto, tenzija raste. Glavna premija dostigla je vrtoglavih 4,7 miliona evra, a građani širom zemlje nadaju se da će baš njihovi brojevi biti dobitni nakon dugog perioda bez "sedmice"… »
Zoran je dobio sedmicu na Lotou, postao milioner, a sada nema ni dinar: "Prevarili su me, dužan sam"

Zoran je dobio sedmicu na Lotou, postao milioner, a sada nema ni dinar: "Prevarili su me, dužan sam"

Blic pre 11 sati
Zoran M. iz okoline Valjeva je nakon dobitka na lutriji izgubio sav novac i završio u dugovima. Nedostatak iskustva u upravljanju velikom sumom doveo ga je do loših ulaganja i prevara. U utorak se igra novo kolo igre na sreću Loto, a nagrada za sedmicu… »

Vesti dana »