Povezane vesti
"Spasao sam ga policije" isplivala stara tajna o Miroslavu Iliću: Prijatelj otkrio sve o njemu: Ne zna šta je uradio
Kurir pre 25 dana
Miroslav Ilić ima zavidnu karijeru iza sebe dugu skoro pola veka. Ranijih godina, nastupi i turneje pevača izgledale su mnogo drugačije nego danas, a jednom prilikom kompozitor Dragan Aleksandrić govorio je o druženju sa pevačima. Dragan se prisetio… »
"Slagao sam da mu je umrla majka" Naš kompozitor o druženju sa Miroslavom Ilićem: "Spasio sam ga od policije"
Telegraf pre 25 dana
Poznati kompozitor i autor brojnih hitova na domaćoj muzičkoj sceni, Dragan Aleksandrić, prisetio se zanimljivih događaja iz vremena kada je često provodio noći u kafanama sa kolegama. Gostujući u emisiji, govorio je o druženjima sa legendama narodne… »
Vesti dana »
Ulazimo u novu fazu: Mornarica iranske garde se oglasila o Ormuskom moreuzu - "Dva dana tišine jasno pokazala i prijateljima i neprijateljima..."
Kurir pre 18 minutajoš 33 povezane
Počela puna primena EES sistema za ulazak u zemlje Šengena, velike gužve na granici sa Hrvatskom
Radio sto plus pre 1 satjoš 25 povezanih
Politiko: EU zabrinuta zbog demokrtije u Srbiji, EK razmatra da joj smanji pomoć
Serbian News Media pre 13 minutajoš 21 povezana