Povezane vesti

Janićijević: Bez zakonskog utemljenja da mi se ne produži mandat, reagovao i predsednik Evrodžasta

Janićijević: Bez zakonskog utemljenja da mi se ne produži mandat, reagovao i predsednik Evrodžasta

Beta pre 12 sati
Dojučerašnja tužiteljka za vezu sa Evrodžastom Gordana Janićijević, kojoj Visoki savet tužilaštva nije produžio mandat, navela je da "isticanje da joj je nemoguće produžiti mandat i za narednih šest godina ne odgovara istini i nema zakonsko utemeljenje"… »
Janićijević: Isticanje da mi je nemoguće produžiti mandat bez zakonskog utemljenja, reagovao i predsednik Evrodžasta

Janićijević: Isticanje da mi je nemoguće produžiti mandat bez zakonskog utemljenja, reagovao i predsednik Evrodžasta

Nedeljnik pre 12 sati
Dojučerašnja tužiteljka za vezu sa Evrdžastom Gordana Janićijević, kojoj Visoki savet tužilaštva nije produžio mandat, navela je da „isticanje da joj je nemoguće produžiti mandat i za narednih šest godina ne odgovara istini i nema zakonsko utemeljenje“… »

Serbian News Media pre 12 sati
„Nekome ko je gledao sednicu, može se učiniti da iza toga možda stoje lični interesi, a možda i nastojanje određenih interesnih grupa da se uspešna saradnja, koja je od svih ocenjena kao izuzetna prekine, odnosno obustavi, a podaci koji se razmenjuju… »

Radio sto plus pre 12 sati
“Nekome ko je gledao sednicu, može se učiniti da iza toga možda stoje lični interesi, a možda i nastojanje određenih interesnih grupa da se uspešna saradnja, koja je od svih ocenjena kao izuzetna prekine, odnosno obustavi, a podaci koji se razmenjuju… »

N1 Info pre 13 sati
Dojučerašnja tužiteljka za vezu sa Evrdžastom Gordana Janićijević, kojoj Visoki savet tužilaštva nije produžio mandat, navela je da "isticanje da joj je nemoguće produžiti mandat i za narednih šest godina ne odgovara istini i nema zakonsko utemeljenje"… »
INTERVJU Gordana Janićijević, javna tužiteljka VJT o slučaju Evrodžast: Interesne grupe htele da stane saradnja sa EU protiv…

INTERVJU Gordana Janićijević, javna tužiteljka VJT o slučaju Evrodžast: Interesne grupe htele da stane saradnja sa EU protiv…

Danas pre 12 sati
Visoki savet tužilaštva nije produžio mandat Gordani Janićijević, javnoj tužiteljki Vrhovnog javnog tužilaštva, koja je šest godina bila tužiteljka za vezu sa Eurodžastom, agencijom Evropske unije za pravosudnu saradnju u krivičnim stvarima, sa sedištem… »

Vesti dana »