Povezane vesti
"Nemoj da mi staješ na žulj" Stanija se obratila Mustafi, pa spomenula Mevlidu: Spremajte kuću za snajku... Rešila da vrati…
Kurir pre 1 dan
Mesecima unazad, odnos Stanije Dobrojević, rijaliti zvezde, kao i Mustafe Durdžića, oca njenog bivšeg verenika Asmina, varirao je iz nedelje u nedelju, a sada je ona, kako je rešila da sve raskrinka i istera na čist, odlučila da se obrati i Mustafi… »
"Imali smo odnose 17 puta dnevno, bio sam pregrub": Bivši osramotio Staniju pred kamerama, detalji zgrozili gledaoce
Mondo pre 1 dan
Asmin Durdžić i Maja Marinković, ponovo su u centru pažnje, a dok su pričali preko kreveta, on je pred kamerama progovorio o intimi, te se dotakao odnosa sa Stanijom. Provokacija je krenula od Maje , koja mu je dobacila: - Ko zna šta ti radiš napolju… »
Šok! Iscurile poruke Stanije i Filipa Cara! Starleta shvatila da joj Maja nije prijateljica, a onda udarila tamo gde je…
Kurir pre 1 dan
Stanija Dobrojević prokomentarisala je ponašanje Maje Marinković i rekla da joj ona nije prava drugarica jer je imala prisan odnos sa nekoliko njenih bivših momaka. Potom je podelila i prepisku sa Filipom Carem. O prisnom odnosu Maje Marinković i… »
Stanija objavila privatnu prepisku sa Filipom Carem Raskrinkali Maju Marinković i otkrili šta je radila pred Elitu 9: "Nije mi…
Blic pre 1 dan
Car je naveo da Maja želi da se dokaže preko Stanijinih momaka i savetovao Staniju da sačuva svoj mir i dostojanstvo Asmin Durdžić je javno iznosio detalje intime sa Stanijom, iznenađujući javnost svojim izjavama Stanija Dobrojević prokomentarisala je… »
"Ribica je bila pod ključem, živeo je od sećanja na nju!" Stanija udarila Asmina tamo gde ga najviše boli
Telegraf pre 1 dan
Tokom prethodne noći Asmin Durdžić razgovarao je sa cimerima o svojoj bivšoj devojci Staniji Dobrojević, tvrdeći da je bila veoma ljubomorna na Maju Marinković i da mu je pravila scene svaki put kada bi se Majino ime pomenulo u bilo kom kontekstu. Tim… »
Asmin otkrio da je sa Stanijom imao odnose 17 puta dnevno, sad se oglasila starleta: "Istina je", najavila i ulazak u Elitu 9
Blic pre 1 dan
Stanija je odgovorila izjavom da nema komentar i da su priče već izlizane. Potvrdila je Asminovu tvrdnju, ali navela da je to bilo samo prvih mesec dana veze. Učesnik rijalitija "Zadruga 9 Elita" Asmin Durdžić šokirao je tvrdnjama o intimi sa bivšom… »
Asmin nastavio da iznosi šok detalje o Staniji: "Izbacila me je iz kreveta zbog Maje Marinković, a sa njom nisam mogao da imam…
Blic pre 1 dan
Izjavio je da ga povratak Stanije u rijaliti ne bi poremetio i da bi prema njoj bio korektan. Otkrio je dramatičnu svađu i izbacivanje iz kreveta pred ulazak u rijaliti, što mu je pomoglo da shvati jače emocije prema Maji. Učesnik rijalitija Asmin… »
"Nudili su mi 10.000 evra za intimne odnose" Asmin izneo skandalozne detalje iz spavaće sobe, a Stanija je jednom prilikom…
Blic pre 1 dan
Stanija je reagovala pokazujući ravnodušnost prema tim izjavama i sramnom ponašanju bivšeg. Durždić je javno rekao da su imali intimne odnose čak 17 puta na dan tokom veze. Starleta Stanija Dobrojević ponovo se našla u centru pažnje javnosti, nakon… »
"Imali smo odnose 17 puta dnevno!" Asmin izneo detalje intime sa Stanijom, pa šokirao sve: "Bio sam pregrub"
Telegraf pre 1 dan
Učesnici rijalitija "Zadruga 9 Elita" Asmin Durdžić i Maja Marinković, ovih dana su u centru pažnje zbog prepucavanja. Njih dvoje su vodili konverzaciju i peckali su se preko kreveta, a Asmnin je sada izneo svu intimu u javnost. Naime, on je otkrio… »
(Foto) Nakon Asminove skandalozne izjave o intimnim odnosima oglasila se Stanija i pokazala u kakvom luksuzu uživa - ovo je…
Blic pre 1 dan
Tvrdio je da su imali intimne odnose 17 puta dnevno, što je izazvalo veliko iznenađenje. Asmin je istakao da su mu za intimne odnose potrebne snažne emocije, te priznao da ga je takav tempo iscrpeo. Asmin Durždić šokirao je javnost kada je izneo intimne… »
"Stanija i ja smo imali intimne odnose 17 puta dnevno" Asmin izneo sve detalje iz veze sa starletom i šokirao
Blic pre 1 dan
Ispričao je i kako ga je ovakav tempo iscrpljivao i skoro ugrozio zdravlje. Ovo priznanje šokiralo je gledaoce, a ostaje da se vidi kako će Stanija reagovati na iznošenje privatnosti. Učesnici rijalitija "Zadruga 9 Elita" Asmin Durdžić i Maja Marinković… »
"Imali smo odnose 17 puta dnevno" Asmin otkrio detalje najveće intime sa Stanijom: Dođe mi da padnem u nesvest posle toga...
Kurir pre 1 dan
Asmin Durdžić prisetio se ljubavi sa Stanijom Dobrojević, te je otkrio deo njihove intime. U razgovoru sa Majom Marinković koju pokušava da osvoji već neko vreme, učesnik Elite je priznao koliko je puta spavao sa starletom i kako se osećao nakon… »
Vesti dana »
(Video) Udar u centar moći! Likvidacija najmoćnijeg čoveka iz senke veći udarac od ubistva ajatolaha: Teheranu preti krvavi razdor!
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana
Tramp: Sjedinjenim Državama ne treba NATO jer neće da pomogne otvaranje Ormuskog moreuza
Danas pre 17 minutajoš 1 povezana
Mislili ste da svet najviše mrzi Rusiju ili SAD?! Kad vidite listu najomraženijih zemalja za 2026. godinu, ostaćete zbunjeni i u šoku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Čudo u Lisabonu: Sporting elimisao Bode Glimt posle goleade i produžetaka
Danas pre 17 minutajoš 1 povezana