Povezane vesti
DRUGI PIŠU: Dr Zdravković tužio poslodavca za mobing, sud ga uputio na – poslodavca
Ritam grada Kg 16.03.2026
Nakon što je doktor Vladimir Zdravković iz Kragujevca podneo tužbu protiv dela rukovodstva Unizverzitetsko kliničkog centra zbog mobinga, Viši sud je tu tužbu odbio i uputio ga na Klinički centar. Po rešenju Višeg suda u Kragujevcu, Zdravković je upućen… »
"Kadiju tužiš i kadija ti sudi": Dr Zdravković tužio poslodavca za mobing, sud ga uputio na - poslodavca
N1 Info 16.03.2026
Nakon što je doktor Vladimir Zdravković iz Kragujevca podneo tužbu protiv dela rukovodstva Unizverzitetsko kliničkog centra zbog mobinga, Viši sud je tu tužbu odbio i uputio ga na Klinički centar. Po rešenju Višeg suda u Kragujevcu, Zdravković je upućen… »
"Kadiju tužiš i kadija ti sudi": Dr Zdravković tužio poslodavca za mobing, sud ga uputio na - poslodavca VIDEO
Nova 16.03.2026
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 25 minutajoš 24 povezane
U subotu umereno oblačno, tokom dana razvedravanje: temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 11 povezanih
Pezeškijan: Iran spreman na pregovore o nuklearnom programu i međunarodnu inspekciju
Politika pre 30 minutajoš 10 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 31 minutajoš 1 povezana