Povezane vesti
Ispovesti osoba obolelih od demencije i njihovih bližnjih: Predstava "Ne zaboravi me" u Bitef teatru
Nova pre 22 dana
Beogradska premijera komada "Ne zaboravi me" biće održana na Svetski dan pozorišta, 27. marta u Bitef teatru, s početkom u 20 časova. Nakon izvođenja u Novom Sadu i pred beogradskom publikom naći će se komad koji se bavi pitanjem kolektivne odgovornosti… »
Premijera predstave "Ne zaboravi me" u Bitef teatru na Svetski dan pozorišta
Euronews pre 22 dana
Pozorišna predstava "Ne zaboravi me" biće premijerno izvedena na Svetski dan pozorišta, 27. marta u Bitef teatru. U saopštenju organizatora navodi se da je predstava nastala kroz višemesečni pozorišni proces sa zajednicom iz Futoga i Novog Sada zbog čega… »
Na Svetski dan pozorišta premijera „Ne zaboravi me“ u Bitefu
Nedeljnik pre 22 dana
Svake godine u svetu se zabeleži 10 miliona novih slučajeva demencije, pokazuju podaci Svetske zdravstvene organizacije, što bi značilo da se novi slučaj javlja gotovo na svake tri sekunde. Zaborav nije samo simptom bolesti, on je pitanje kolektivne… »
Premijera predstave „Ne zaboravi me” u Bitef teatru
Politika pre 22 dana
Predstava govori o demenciji, a u svetu se svake godine zabeleži 10 miliona novih slučajeva demencije. Pozorišna predstava „Ne zaboravi me” biće premijerno izvedena na Svetski dan pozorišta, 27. marta u Bitef teatru. U saopštenju organizatora navodi se… »
Vesti dana »
Obrušio se kran na gradilištu novog mosta u Beogradu: Jedna osoba poginula, ima povređenih
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih
Ko je vlasnik Amana, trgovinskog lanca koji je kupio DIS markete
Nova ekonomija pre 3 satajoš 26 povezanih
Džej Di Vens javno optužio Ukrajinu za pokušaje mešanja u izbore u SAD i Mađarskoj
Politika pre 12 minutajoš 29 povezanih
Detalji pucnjave u Istanbulu: Braća izvela napad - povezani sa Islamskom državom?
B92 pre 1 satjoš 27 povezanih