Повезане вести
Исповести особа оболелих од деменције и њихових ближњих: Представа "Не заборави ме" у Битеф театру
Нова 16.03.2026
Београдска премијера комада "Не заборави ме" биће одржана на Светски дан позоришта, 27. марта у Битеф театру, с почетком у 20 часова. Након извођења у Новом Саду и пред београдском публиком наћи ће се комад који се бави питањем… »
Премијера представе "Не заборави ме" у Битеф театру на Светски дан позоришта
Еуроневс 16.03.2026
Позоришна представа "Не заборави ме" биће премијерно изведена на Светски дан позоришта, 27. марта у Битеф театру. У саопштењу организатора наводи се да је представа настала кроз вишемесечни позоришни процес са заједницом из… »
На Светски дан позоришта премијера „Не заборави ме“ у Битефу
Недељник 16.03.2026
Сваке године у свету се забележи 10 милиона нових случајева деменције, показују подаци Светске здравствене организације, што би значило да се нови случај јавља готово на сваке три секунде. Заборав није само симптом болести, он… »
Премијера представе „Не заборави ме” у Битеф театру
Политика 16.03.2026
Представа говори о деменцији, а у свету се сваке године забележи 10 милиона нових случајева деменције. Позоришна представа „Не заборави ме” биће премијерно изведена на Светски дан позоришта, 27. марта у Битеф театру. У… »
Вести дана »
Уједињени у тузи! Лидер СНС Вучевић и министарка привреде положили венце и стали крај неутешних родитеља Одржан помен за убијене у Орашју и Малој Дубони
Дневник пре 58 минутајош 57 повезаних
Спремите се! Стижу пљускови са грмљавином! Ови делови Србије биће први на удару: прете и олујне непогоде!
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане
Мацут: Циљ Србије је да до 2030. године скоро половина енергије потиче из обновљивих извора
Инсајдер пре 23 минутајош 19 повезаних