Povezane vesti

Ispovesti osoba obolelih od demencije i njihovih bližnjih: Predstava "Ne zaboravi me" u Bitef teatru

Ispovesti osoba obolelih od demencije i njihovih bližnjih: Predstava "Ne zaboravi me" u Bitef teatru

Nova pre 1 dan
Beogradska premijera komada "Ne zaboravi me" biće održana na Svetski dan pozorišta, 27. marta u Bitef teatru, s početkom u 20 časova. Nakon izvođenja u Novom Sadu i pred beogradskom publikom naći će se komad koji se bavi pitanjem kolektivne odgovornosti… »
Premijera predstave "Ne zaboravi me" u Bitef teatru na Svetski dan pozorišta

Premijera predstave "Ne zaboravi me" u Bitef teatru na Svetski dan pozorišta

Euronews pre 1 dan
Pozorišna predstava "Ne zaboravi me" biće premijerno izvedena na Svetski dan pozorišta, 27. marta u Bitef teatru. U saopštenju organizatora navodi se da je predstava nastala kroz višemesečni pozorišni proces sa zajednicom iz Futoga i Novog Sada zbog čega… »
Na Svetski dan pozorišta premijera „Ne zaboravi me“ u Bitefu

Na Svetski dan pozorišta premijera „Ne zaboravi me“ u Bitefu

Nedeljnik pre 1 dan
Svake godine u svetu se zabeleži 10 miliona novih slučajeva demencije, pokazuju podaci Svetske zdravstvene organizacije, što bi značilo da se novi slučaj javlja gotovo na svake tri sekunde. Zaborav nije samo simptom bolesti, on je pitanje kolektivne… »
​Premijera predstave „Ne zaboravi me” u Bitef teatru

​Premijera predstave „Ne zaboravi me” u Bitef teatru

Politika pre 1 dan
​Predstava govori o demenciji, a u svetu se svake godine zabeleži 10 miliona novih slučajeva demencije. Pozorišna predstava „Ne zaboravi me” biće premijerno izvedena na Svetski dan pozorišta, 27. marta u Bitef teatru. U saopštenju organizatora navodi se… »

Vesti dana »