Povezane vesti

Mitrović o situaciji na Bliskom istoku: Nije bilo lepo čuti eksplozije, ali ja sam iz Srbije

Mitrović o situaciji na Bliskom istoku: Nije bilo lepo čuti eksplozije, ali ja sam iz Srbije

Danas pre 18 sati
Samo što je ušao u prepoznatljivu golgetersku formu u dresu Al Rajana Aleksandar Mitrović je morao na prinudnu pauzu. Sportska takmičenja u Kataru su prekinuta na kratko 1. marta, pošto je zatvoren vazdušni prostor zbog ratnog stanja na Bliskom istoku… »
Mitrović iz Katara: Tu i tamo se čuju neke eksplozije, najvažnije je da ne paničiš

Mitrović iz Katara: Tu i tamo se čuju neke eksplozije, najvažnije je da ne paničiš

RTS pre 20 sati
Fudbaler Al Rajana i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je da je situacija u Kataru tokom bezbednosne krize na Bliskom istoku bila neprijatna, ali da je najvažnije ostati smiren. Zbog ratnih sukoba na Bliskom… »
Mitrović se ne plaši rata, nije pobegao iz Katara: "Dolazim iz Srbije, imam iskustva sa tim iz detinjstva - čuju se eksplozije"…

Mitrović se ne plaši rata, nije pobegao iz Katara: "Dolazim iz Srbije, imam iskustva sa tim iz detinjstva - čuju se eksplozije"…

Nova pre 20 sati
Aleksandar Mitrović, legendarni srpski napadač, nije pobegao od ratnog stanja na Bliskom istoku, pošto zna dobro da se nosi sa takvim situacijama. Mitrović je iz Al Hilala (Saudijska Arabija) prošlog leta prešao u Al Rajan (Katar), pa se sada našao u… »
"Ja sam iz Srbije, najvažnije je..." Mitrović otkrio zašto je ostao u Kataru tokom bombardovanja: Porodica i ja smo odlučili…

"Ja sam iz Srbije, najvažnije je..." Mitrović otkrio zašto je ostao u Kataru tokom bombardovanja: Porodica i ja smo odlučili…

Kurir pre 20 sati
Katar je iznenada postao meta bombardovanja kao posledica napada na Iran od strane SAD i Izraela. Katar je 1. marta privremeno prekinuo sva sportska takmičenja zbog zatvaranja vazdušnog prostora. Nakon gotovo dve nedelje prvenstvo Katara je nastavljeno… »
Ja sam iz Srbije, od malena imam iskustva sa ratom: Aleksandar Mitrović ne planira da beži od sukoba!

Ja sam iz Srbije, od malena imam iskustva sa ratom: Aleksandar Mitrović ne planira da beži od sukoba!

Hot sport pre 21 sat
Evo šta je imao da poruči srpski napadač! Fudbaler Al Rajana i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović govorio je za Flešskor o bezbednosnoj situaciji na Bliskom istoku i iskustvu boravka u Kataru u trenutku pojačanih tenzija u regionu. Srpski… »
Mitrović o sukobu na Bliskom istoku: "Imam iskustva iz Srbije i detinjstva..."

Mitrović o sukobu na Bliskom istoku: "Imam iskustva iz Srbije i detinjstva..."

Sportske.net pre 22 sata
Srpski napadač Aleksandar Mitrović pričao je za sajt Flashscore o aktuelnom stanju u Kataru gde trenutno nastupa za Al Rajan. I Katar se našao usred sukoba između SAD, Irana i Izraela. Fudbal je stao na nekoliko dana, a Mitrović je opisao kako je to… »
Mitrović ne beži od rata: "Dolazim iz Srbije..."

Mitrović ne beži od rata: "Dolazim iz Srbije..."

B92 pre 22 sata
Najboljeg strelca u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandra Mitrovića, zadesila je kriza na Bliskom istoku, ali nije želeo da pobegne od ratnog stanja. Od prošlog leta novi fudbaler Al Rajana u Kataru je mislio da će pronaći mir, a zapravo… »
Aleksandra Mitrovića ne plaše ni bombe, ni rat, pričaće se o ovim rečima: "Ja sam iz Srbije, imam iskustva..."

Aleksandra Mitrovića ne plaše ni bombe, ni rat, pričaće se o ovim rečima: "Ja sam iz Srbije, imam iskustva..."

Telegraf pre 22 sata
Izbio je rat na Bliskom istoku, mnogi sportisti su pobegli glavom bez obzira. Otišli su svojim kućama, pošto su prvenstva pauzirana. Međutim, jedan od onih koji to nije uradio je Aleksandar Mitrović, najbolji strelac reprezentacije Srbije. On je odlučio… »
Mitrović uprkos eksplozijama ne odlazi iz Dohe: Ja sam iz Srbije, imam iskustva s tim

Mitrović uprkos eksplozijama ne odlazi iz Dohe: Ja sam iz Srbije, imam iskustva s tim

Dnevnik pre 22 sata
Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović od prošlog leta igra za Al Rajan u Kataru. Situacija u toj zemlji nije laka nakon što su Izrael i SAD počele rat protiv Irana. Katar je na meti bombardovanja i 1. marta je privremeno suspendovao sva… »
"Ja sam iz Srbije, navikao sam na bombe": Aleksandar Mitrović nije hteo da ode iz Dohe

"Ja sam iz Srbije, navikao sam na bombe": Aleksandar Mitrović nije hteo da ode iz Dohe

Mondo pre 23 sata
Aleksandar Mitrović bio je blizu toga da ove zime promeni klub, međutim posao sa Bešiktašom se izjalovio i srpski napadač je ostao u Kataru, gde je vrlo napeto prethodnih nedelja zbog sve ozbiljnijeg sukoba na Bliskom istoku. Međutim, Mitrovića to ne… »
"Ja sam iz Srbije"! Aleksandar Mitrović o bombama koje razaraju Bliski istok

"Ja sam iz Srbije"! Aleksandar Mitrović o bombama koje razaraju Bliski istok

Večernje novosti pre 23 sata
Kada je prošlog leta potpisivao za Al Rajan, najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije, Aleksandar Mitrović, očekivao je mirnu arapsku avanturu. Foto : N. Živanović Ipak, mart je doneo dramatičan obrt. Eskalacija sukoba na Bliskom istoku… »
Mitrović odlučio da ostane dok lete bombe: Ja sam iz Srbije…

Mitrović odlučio da ostane dok lete bombe: Ja sam iz Srbije…

Sport klub pre 23 sata
Aleksandar Mitrović nije očekivao da će mu rakete leteti nad glavom dok igra fudbal kada je prošlog leta potpisivao za Al Rajan. Ali, stvari su se dramatično promenile ovog marta, kada su Izrael i SAD otpočele vojnu akciju protiv Irana, a brojne zemlje… »

Vesti dana »